Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Indexare in totalitate.

anubis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    35
    Posturi
    160
    Putere Rep
    34

Thumbs down Indexare in totalitate.

Vreau si eu sa indexez in totalitate un site cu un joc mmropg, si nu stiu cum. Siteul are aproximativ 8 pagini accesibile pentru public, si mai multe userilor inregistrati, respectiv logati in sistem. Cum pot face accesibile aceste pagini pentru Google?
    Siteul e vechi de aproximativ 4 luni, si din cauza precizata mai sus are indexate in google numai vreo 20 pagini, si sper ca rezolvand aceasta problema sa ajung undeva la 2000 pagini, tinand cont de faptul ca sunt inregistrati aproximativ 800 useri, si fiecare are pagina de profil + alte pagini dedicate userilor.

Exista vreo modalitate sa pot mari acest numar de pagini? Ceva asemanator optiunii din Google Adsense, unde ii ofer google-ului posibilitatea de a se loga pe site, si a monetiza paginile respective, care cer logare. M-am gandit ca asta ar fi cel mai bun lucru, dar cum o pot face? sau daca aveti voi alte idei... sunt numai ochi si urechi.

Multumesc anticipat.
    "Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."

dublutz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd October 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    175
    Putere Rep
    35

Implicit

Pai... Daca paginile care nu pot fi vazute de utilizatorii neinregistrati... sunt indexate de google... protectia nu mai are nici un rost.. pt. ca pot fi vazute de toata lumea.

Daca vrei ca google sa iti indexeze profilul unui utilizator ofera-i posibilitatea acestuia de asi publica profilul sau al mentine privat.

Profetu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Vârstă
    43
    Posturi
    50
    Putere Rep
    34

Implicit

Neaparat pune titlu si descriere diferita pe sub-pagini,altfel Google le vede ca duplicate.Apoi va incepe sa-ti indexeze tot mai multe pagini.

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    39

Implicit

Cum sa afisezi paginile protejate? Nu e normal...
    Sa zicem ca afisezi pagina x, daca nu esti logat in mod normal ar trebui sa vezi o pagina goala sau sa faci redirectare (presupun... nu stiu ce sistem ai). Daca e o pagina goala pentru google = 0; sau mai degraba duplicat avand x pagini goale. Nu? Deci nu ai facut nimic.

Creeaza pagini care nu necesita autentificare, eventual fa continut despre jocul respectiv, scoate profilele utilizatorilor (optiune profil public/privat). Creezi mai multe pagini asa care intradevar ar putea conta. Altfel le faci degeaba si o faci doar de dragul de a-ti indexa Google mai multe pagini nule.

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    44

Implicit

Ce vrei tu se numeste Cloaking si nu prea e recomandat.
    Mai multe detalii aici.
    IPB parca avea un sistem de genul asta daca nu ma insel.
    Ultima modificare făcută de Andrei Luca; 30th May 2008 la 14:33.

anubis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    35
    Posturi
    160
    Putere Rep
    34

Implicit

pai nu vreau sa-mi indexeze doar paginile profilului unui utilizator. Vreau sa vina google-bot mai pe tot siteul.
    M-am mai gandit la inca o modalitate, sa dau acces google-bot-ului prin .htaccess, ca sa imi indexeze linkurile dorite. Dar nu stiu cum.
    Daca aveti ceva idei? va sunt recunoscator...

edit: pgabriel, este redirect la toate paginile din sistem care cer logare, deci google nu gaseste nici o pagina goala.
    profetu, toate paginile au descriere, titlu si keywords diferite.
    kis, multumesc, dar cum ai zis si tu, nu cred ca ar fi cea mai buna solutie...

anyway, cred ca voi face ce mi-a spus gabriel, si anume sa ii dau sansa userului sa isi aleaga optiunile privat/public pentru profil. Aceasta varianta suna cel mai bine.
    Ultima modificare făcută de anubis; 30th May 2008 la 14:43.
    "Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. problema de indexare?
    De username în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th July 2009, 13:54
  2. Probleme indexare
    De doxxx în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th May 2009, 12:02
  3. indexare vs neindexare
    De mamulea în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 19th February 2008, 16:53
  4. Problema indexare
    De Reaper în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th September 2007, 17:16
  5. indexare
    De Mascka în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th August 2006, 12:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •