Indexare in totalitate.
Vreau si eu sa indexez in totalitate un site cu un joc mmropg, si nu stiu cum. Siteul are aproximativ 8 pagini accesibile pentru public, si mai multe userilor inregistrati, respectiv logati in sistem. Cum pot face accesibile aceste pagini pentru Google?
Siteul e vechi de aproximativ 4 luni, si din cauza precizata mai sus are indexate in google numai vreo 20 pagini, si sper ca rezolvand aceasta problema sa ajung undeva la 2000 pagini, tinand cont de faptul ca sunt inregistrati aproximativ 800 useri, si fiecare are pagina de profil + alte pagini dedicate userilor.
Exista vreo modalitate sa pot mari acest numar de pagini? Ceva asemanator optiunii din Google Adsense, unde ii ofer google-ului posibilitatea de a se loga pe site, si a monetiza paginile respective, care cer logare. M-am gandit ca asta ar fi cel mai bun lucru, dar cum o pot face? sau daca aveti voi alte idei... sunt numai ochi si urechi.
Multumesc anticipat.
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."