Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Cum sa iti recuperezi bani trimis ca GIFT / PayPal

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    40
    Posturi
    782
    Putere Rep
    30

4 out of 5 members found this post helpful.

Implicit Cum sa iti recuperezi bani trimis ca GIFT / PayPal

Salut

Cei care ati luat "tepe" de curand sau o sa luati in viitor si ati trimis bani ca GIFT / PayPal se pot recupera.

Dupa cum stiti nu se poate deschide "item dispute" pentru tranzactile GIFT dar se poate deschide "Unauthorized transaction" tranzactie neautorizata si in acest caz sansa de recuperare este foarte mare , cel putin in cazul meu , acum 1 saptamana a luat o teapa de la o persoana, iam trimis bani ca Gift pentru o reclama, a tinut-o doar 2 ore si scos-o, mi-a dat ignore si etc, bani erau ca si pierduti dar am incercat acesta modalitate, si bani mi-au fost restituiti, te va pune doar sa iti schimbi parola de vreo 2 ori si cele 2 intrebarile secrete...

Sper sa fie de ajutor celor care aveti probleme de genul in viitor. iar celor care dau tepe sa se gadeasca de doua ori inainte
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    32
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Mi-am pus de multe ori o intrebare: Daca se pot recupera usor, nu-mi pot lua si eu teapa destul de usor? Adica primesc banii pentru serviciile prestate si in 2 zile, persoana care mi i-a trimis, deschide "item dispute" sau "unauthorized transaction" si eu raman pagubas.
    A si inca ceva, "unauthorized transaction" dupa modul in care suna, se refera la situatiile in care se transfera altcineva de pe contul tau. Nu mi se pare chiar legal, sa dai asa ceva pe o tranzactie facuta de tine.

Avatarul lui Catalin Andrei Bunduc
    Catalin Andrei Bunduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st March 2007
    Locaţie
    Suceava, C Luncii
    Vârstă
    40
    Posturi
    297
    Putere Rep
    36

Implicit

Iti poate limita contul pentru tranzactie neautorizata. Un prieten a dat tranzactie neautorizata pentru o teapa si au gasit in baza de date ca ip-ul lui a facut tranzactia, a dat castig de cauza celui care a dat teapa si contul lui a fost limitat pentru 180 de zile. ATENTIE MARE cu aceasta procedura pentru ca se poate intoarce impotriva ta foarte usor !!!
    Imi place sa Joc Zuma
    Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Are dreptate Catalin, o astfel de manevra poate sa mearga o singura data dar apoi ai toate sansele sa iti blocheze contul, pentru ca ei pot verifica ca tot tu ai fost cel care a facut tranzactia, cu exceptia cazului in care ai facut de pe un alt computer cu alt IP. Oricum mai bine sunt atent la persoana cu care fac tranzactia pentur ca in afara de transferul bancar poate sa iti ia baii inapoi
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

O singura data am deschis si eu o disputa. Platisem niste inscrieri in directoare si tipu' n-a inscris nimic.
    Dupa ce se deschide disputa, ambele persoane ajung intr-un fel de forum si fiecare are dreptul la replica timp de 2 saptamani parca.
    In cazul meu eu am fost singurul care a avut ceva de spus si imediat dupa astea 2 saptamani am fost declarat castigator si am recuperat banii.

Nu stiu daca e metoda cea mai corecta pentru ambele persoane (poate omu' era plecat undeva fara net si 2 saptamani n-a putut intra) dar ma gandesc ca verifica daca se logheaza in perioada asta si daca observa ca acuzatul citeste mesajele din disputa si nu raspunde, clar e vinovat.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    40
    Posturi
    782
    Putere Rep
    30

2 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Daca contul de paypal pe care trimiti bani, este un cont facut pentru tepe , si a avut mai multe dispute deschise cu siguranta nu se va mai face nici-o verificare bani iti vor fii restituiti foarte repede , in cazul meu a durat doar 3 zile .

Eu am vrut doar sa ajut ...

Dar vad ca aici e foarte greu sa ajuti , incerc sa refac reputatia, dar in loc sa refaci mai rau te bagi pe minus .. e mult lumea "obraznica" aici , am vazut si alte articole care erau mult mai interesante si care te ajutau cu siguranta, dar degeaba se da reputatie negativa fara nepasare ... cam greu aici , nu stiu de ce nu se ia ceva masuri .. si de unde atat invidie , prostie , ciuda sau cum so numi...

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de LuKian Vezi Post

Eu am vrut doar sa ajut ...
    Continua
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    49
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

da de cand conteza atat de mult reputia pe seopedia ?

atat timp cat este un sistem care poate fi abuzat si asupra caruia nu exista un control : pt mine unul nu conteaza.
    cred ca ar trebui sa faci si tu la fel.
    pe mine chiar ma amuza uneori cand primesc astfel de "cadouri" de la useri care nu sunt capabili sa se exprime corect (dpdv gramatical) in limba romana, si care poate ca nici nu cunosc semnificatia cuvantului "reputatie"

cat despre PayPal :

1 : dai o bere ( sti tu de ce )
    2 : STRICT in cazul tau ( am scris cu bold STRICT : sa nu imi iau si eu reputatie negativa ) mi se pare normal ca atunci cand cineva te inseala sa folosesti toate mijloacele existente pt a-ti recupera respectiva suma. ma bucur ca tu ai reusit.
    asta nu inseamna ca toti idiotii care abuzeaza de aceasta posibilitate "unauthorized transaction" primesc castig de cauza. PayPal are un sistem de detectare foarte bine pus la punct. si sa nu credeti ca verifica doar IP.

o zi linistita si cu multe tranzactii reusite va doresc !

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Pentru a nu avea dureri de cap, cel mai corect e sa deschizi o disputa. O disputa in care sa explici cat mai concret ceea ce s-a intamplat, eventual daca ai , poti prezenta si dovezi. Asa am patit eu zilele trecute, mi-am luat o leapsa de $50, deh... dobitoc, am platit in avans un serviciu unui user cu reputatie mare pe DP L-am lasat vreo trei zile, dar dupa aceea mi s-a pus piticul si l-am bombardat cu cateva PM-uri. Mi-a promis ca o sa imi returneze banii, dar ca va dura pana la o luna. Am deschis o disputa pe PP, si i-am trimis frumusel un email in care i-am explicat ca in cazul in care nu primesc banii in cursul zilei, pe langa disputa, fac public incidentul pe DP si scriu cateva articole frumoase despre ei....
    In cateva ore aveam banii returnati
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    40
    Posturi
    782
    Putere Rep
    30

Implicit

E bine ca ai avut cu cine discuta, in cazul meu .. nu a fost asa

p.s ce e DP ?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am nevoie de bani (cash) - Ofer paypal
    De Vali D în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th February 2011, 01:11
  2. problema retragere bani din paypal
    De RoManiac în forumul PayPal
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 4th December 2009, 03:18
  3. Am bani in paypal, am nevoie in moneybookers
    De SeerKan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th March 2009, 23:11
  4. extragere bani veniti prin PayPal ....
    De clon în forumul PayPal
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 26th May 2008, 14:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •