8th November 2011, 17:19
4 out of 5 members found this post helpful.
8th November 2011, 20:06
1 out of 1 members found this post helpful.
Mi-am pus de multe ori o intrebare: Daca se pot recupera usor, nu-mi pot lua si eu teapa destul de usor? Adica primesc banii pentru serviciile prestate si in 2 zile, persoana care mi i-a trimis, deschide "item dispute" sau "unauthorized transaction" si eu raman pagubas.
A si inca ceva, "unauthorized transaction" dupa modul in care suna, se refera la situatiile in care se transfera altcineva de pe contul tau. Nu mi se pare chiar legal, sa dai asa ceva pe o tranzactie facuta de tine.
8th November 2011, 21:40
Iti poate limita contul pentru tranzactie neautorizata. Un prieten a dat tranzactie neautorizata pentru o teapa si au gasit in baza de date ca ip-ul lui a facut tranzactia, a dat castig de cauza celui care a dat teapa si contul lui a fost limitat pentru 180 de zile. ATENTIE MARE cu aceasta procedura pentru ca se poate intoarce impotriva ta foarte usor !!!
Imi place sa
Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
9th November 2011, 01:03
2 out of 5 members found this post helpful.
Daca contul de paypal pe care trimiti bani, este un cont facut pentru tepe , si a avut mai multe dispute deschise cu siguranta nu se va mai face nici-o verificare bani iti vor fii restituiti foarte repede , in cazul meu a durat doar 3 zile .
Eu am vrut doar sa ajut ...
Dar vad ca aici e foarte greu sa ajuti , incerc sa refac reputatia, dar in loc sa refaci mai rau te bagi pe minus .. e mult lumea "obraznica" aici , am vazut si alte articole care erau mult mai interesante si care te ajutau cu siguranta, dar degeaba se da reputatie negativa fara nepasare ... cam greu aici
, nu stiu de ce nu se ia ceva masuri .. si de unde atat invidie , prostie , ciuda sau cum so numi...
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
9th November 2011, 10:15
9th November 2011, 14:50