Lovelife, la mine siteul e static. Deci ipotetic daca eu am o pagina despre "malpractice trial in orlando california", se indexeaza una. La el se indexeaza 6, care vin fix dupa mine, cu continutul meu, impachetat in Adsense.
Lovelife, la mine siteul e static. Deci ipotetic daca eu am o pagina despre "malpractice trial in orlando california", se indexeaza una. La el se indexeaza 6, care vin fix dupa mine, cu continutul meu, impachetat in Adsense.
Alsis, am dovezi desigur. Video (surfing) si imagini (printscreenuri din toate sectiunile) dar si de exemplu loguri de gazduire care demonstreaza faptul ca articolele mele au fost primele online (lucru demonstrabil si folosind operatorii google pentru a afla data postarii sursei si a copiei).
Registration IP Addresses
* Almanah 89.34.220.19 [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]
* Deliuta 89.34.220.19 [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]
* Micros 89.34.220.19 [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]
* Relansatu 89.34.220.19 [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]
Micros vad ca inca nu e banat. O sa ma ocup de asta.
Toti sunt aceeasi persoana.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)