Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 45

Subiect: etester.ro copiaza tot

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Baieti, luati o pauza de la flame-uri.
    Pierdeti timpul degeaba.
    In timpul in care practicati smecheria de tastatura, mai degraba ati inscrie intr-un director, ati mai baga un link... dar asa...
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Pierdeti timpul degeaba.
    In timpul in care practicati smecheria de tastatura, mai degraba ati inscrie intr-un director, ati mai baga un link... dar asa...
    Uite un om intelept, am vut sa iti dau un +1 dar nu ma lasat softul.
    In loc sa se faca vanatoare de site-uri care au copiat alte site-uri, mai bine creezi continut original, mai bine iti dezvolti afacerea.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Alsis este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    27
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Pierdeti timpul degeaba.
    Si tu in loc sa lasi comentarii off topic mai bine ai invata sa faci servicii de content writing . De guralii si de bagatori in seama asa ca tine suntem satui pe acest forum . Mi-ai dat negativ ti-am dat negativ .

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Alsis, n-am inteles care e rostul tau in discutia asta. Nu vad ce dovezi vrei la un continut copiat care poate fi usor detectat dupa o cautare pe Google sau pe oricare alt tool de duplicate content. O fi continut preluat prin RSS, dar asta nu inseamna ca omul nu poate cere sa ii se scoata continutul. E dreptul lui.

cristianionescu, daca ai initiat o actiune in judecata sa ne spui ce ai rezolvat.

Sper sa nu continuati cearta asta inutila.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    27
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Alsis, n-am inteles care e rostul tau in discutia asta. Nu vad ce dovezi vrei la un continut copiat care poate fi usor detectat dupa o cautare pe Google sau pe oricare alt tool de duplicate content. O fi continut preluat prin RSS, dar asta nu inseamna ca omul nu poate cere sa ii se scoata continutul. E dreptul lui.

sa arate screenuri ca detine drepturi de autor pe articolele pe care zile ca estester.ro le-a copiat de pe site-u lui . Ca asa pot afirma si eu ca , cristianionescu mi-a furat articolele . Sa probeze cu ceva ca detine drepturi de autor asupra acelor articole si nu are lumea nimic cu el . Dar sa numai vine cu cancanuri care nu pot fii dovedite ca nu isi au rostul discutiile inutile care acuza un site de furt de continut !

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Sint sigur ca ai inteles ce am zis, deci nu vad rostul continuarii discutiei. Copie texte de pe site si cauta-le pe Google. O sa gasesti continutul si pe alte site-uri.
    Multumesc.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Ah, si ratingul negativ e o prostie de copil. Nu rezolvi nimic cu ea.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

cristianionescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    101
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Uite un om intelept, am vut sa iti dau un +1 dar nu ma lasat softul.
    In loc sa se faca vanatoare de site-uri care au copiat alte site-uri, mai bine creezi continut original, mai bine iti dezvolti afacerea.
    Lovelife, cred ca e o neintelegere la mijloc. Eu am creat continut original. Etester mi l-a copiat. Acest lucru imi creaza dezavantaje majore date de indexarea duplicatului, integrala in motoarele de cautare, lucru care imi afecteaza siteul in SERP. Nu inteleg ce este atat de neclar.

sa arate screenuri ca detine drepturi de autor pe articolele pe care zile ca estester.ro le-a copiat de pe site-u lui . Ca asa pot afirma si eu ca , cristianionescu mi-a furat articolele . Sa probeze cu ceva ca detine drepturi de autor asupra acelor articole si nu are lumea nimic cu el . Dar sa numai vine cu cancanuri care nu pot fii dovedite ca nu isi au rostul discutiile inutile care acuza un site de furt de continut !
    Alsis, din punct de vedere legal lucrurile nu stau asa. Nu trebuie sa am articolele inregistrate al OSIM sau publicate ca opere literare pentru ca ele sa intre sub incidenta copyright-ului. Un material (text, imagine, etc) este protejat de drepturi de autor, daca se poate demonstra ca autorul este primul care l-a publicat. Acest lucru este deosebit de facil pentru ca poate fi probat cu urmatoarele:

1. Arhivele firmelor de hosting (a mea si a lui), pentru ca in backupurile zilnice, materialele se regasesc incepand cu data X. Data publicarii duplicatului fiind X + 100 de zile.
    2. Google Cache: Cristina ne arata un operator special care pus la finalul query-ului indica data publicarii materialului.
    3. Data obtinerii primelor legaturi externe.

Este insa si normal sa fie asa. Daca nu ar fi asa, eu maine as cumpara zosoblog.ro, si mi-as pune o clona a zoso.ro (am luat cel mai mare blog ca sa fac o comparatie elocventa). In fond posturile sale nu sunt opere literare, si nu sunt inregistrate la OSIM. In realitate insa, lucrurile stau diferit, pentru ca eu nu am dreptul de a folosi sau monetiza un continut care este produsul intelectual al unui tert.
    Ultima modificare făcută de cristianionescu; 22nd August 2011 la 12:28.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    27
    Putere Rep
    0

Implicit

Asa si daca tipul foloseste wp robot si pluginul parseaza feedul atuomat cum dovedesti ca tu esti autorul de drept ?
    Ca apare aceasi data , aceiasi ora si acelasi minut !

cristianionescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    101
    Putere Rep
    29

Implicit

Alsis, exista diferente. Fie ele si de 1 secunda, sau 1 milisecunda, care se vad pe arhivele firmelor de hosting si la nivel intuitiv in solutii simple gen Google Analytics.
    De ce crezi tu ca nimeni nu s-a apucat sa cloneze bucata cu bucata www.marketwatch.com?
    De exemplu firma la care am hosting ofera loguri la milisecunda cu momentul in care un articol a fost citit (primul user in pagina X).
    Poti vedea si pe bazele de date cand a fost publicat daca siteul e WP.
    In plus eu folosesc oricum Copyright With Click And Copyright To Protect Your Rights Tomorrow.

In alta ordine de idei, te rog termina cu ratingurile negative, ca am deja vreo 6 de la tine.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Lovelife, cred ca e o neintelegere la mijloc. Eu am creat continut original. Etester mi l-a copiat
    Nu m-am referit la tine, sunt convins ca ai continut original, am zis asa la general, ca in loc sa ne contrazicem inutil, mai bine muncim
    Acest lucru imi creaza dezavantaje majore date de indexarea duplicatului, integrala in motoarele de cautare, lucru care imi afecteaza siteul in SERP.
    Daca ai un site puternic, cu autoritate normala nu ai de ce sa iti faci griji, vei aparea in fata in SERPS, si apoi PANDA incearca sa rezolve si aceasta problema si in parte a si reusit
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. imi copiaza articolele
    De daniweb în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 28th July 2009, 08:12
  2. pana si dezibel.ro copiaza ;)
    De Anonymous în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 22nd October 2005, 22:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte