Baieti, luati o pauza de la flame-uri.
Pierdeti timpul degeaba.
In timpul in care practicati smecheria de tastatura, mai degraba ati inscrie intr-un director, ati mai baga un link... dar asa...
Versiune printabilă
Baieti, luati o pauza de la flame-uri.
Pierdeti timpul degeaba.
In timpul in care practicati smecheria de tastatura, mai degraba ati inscrie intr-un director, ati mai baga un link... dar asa...
Alsis, n-am inteles care e rostul tau in discutia asta. Nu vad ce dovezi vrei la un continut copiat care poate fi usor detectat dupa o cautare pe Google sau pe oricare alt tool de duplicate content. O fi continut preluat prin RSS, dar asta nu inseamna ca omul nu poate cere sa ii se scoata continutul. E dreptul lui.
cristianionescu, daca ai initiat o actiune in judecata sa ne spui ce ai rezolvat.
Sper sa nu continuati cearta asta inutila.
sa arate screenuri ca detine drepturi de autor pe articolele pe care zile ca estester.ro le-a copiat de pe site-u lui . Ca asa pot afirma si eu ca , cristianionescu mi-a furat articolele . Sa probeze cu ceva ca detine drepturi de autor asupra acelor articole si nu are lumea nimic cu el . Dar sa numai vine cu cancanuri care nu pot fii dovedite ca nu isi au rostul discutiile inutile care acuza un site de furt de continut !
Sint sigur ca ai inteles ce am zis, deci nu vad rostul continuarii discutiei. Copie texte de pe site si cauta-le pe Google. O sa gasesti continutul si pe alte site-uri.
Multumesc.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ah, si ratingul negativ e o prostie de copil. Nu rezolvi nimic cu ea.
Lovelife, cred ca e o neintelegere la mijloc. Eu am creat continut original. Etester mi l-a copiat. Acest lucru imi creaza dezavantaje majore date de indexarea duplicatului, integrala in motoarele de cautare, lucru care imi afecteaza siteul in SERP. Nu inteleg ce este atat de neclar.
Alsis, din punct de vedere legal lucrurile nu stau asa. Nu trebuie sa am articolele inregistrate al OSIM sau publicate ca opere literare pentru ca ele sa intre sub incidenta copyright-ului. Un material (text, imagine, etc) este protejat de drepturi de autor, daca se poate demonstra ca autorul este primul care l-a publicat. Acest lucru este deosebit de facil pentru ca poate fi probat cu urmatoarele:Citat:
sa arate screenuri ca detine drepturi de autor pe articolele pe care zile ca estester.ro le-a copiat de pe site-u lui . Ca asa pot afirma si eu ca , cristianionescu mi-a furat articolele . Sa probeze cu ceva ca detine drepturi de autor asupra acelor articole si nu are lumea nimic cu el . Dar sa numai vine cu cancanuri care nu pot fii dovedite ca nu isi au rostul discutiile inutile care acuza un site de furt de continut !
1. Arhivele firmelor de hosting (a mea si a lui), pentru ca in backupurile zilnice, materialele se regasesc incepand cu data X. Data publicarii duplicatului fiind X + 100 de zile.
2. Google Cache: Cristina ne arata un operator special care pus la finalul query-ului indica data publicarii materialului.
3. Data obtinerii primelor legaturi externe.
Este insa si normal sa fie asa. Daca nu ar fi asa, eu maine as cumpara zosoblog.ro, si mi-as pune o clona a zoso.ro (am luat cel mai mare blog ca sa fac o comparatie elocventa). In fond posturile sale nu sunt opere literare, si nu sunt inregistrate la OSIM. In realitate insa, lucrurile stau diferit, pentru ca eu nu am dreptul de a folosi sau monetiza un continut care este produsul intelectual al unui tert.
Asa si daca tipul foloseste wp robot si pluginul parseaza feedul atuomat cum dovedesti ca tu esti autorul de drept ?
Ca apare aceasi data , aceiasi ora si acelasi minut !
Alsis, exista diferente. Fie ele si de 1 secunda, sau 1 milisecunda, care se vad pe arhivele firmelor de hosting si la nivel intuitiv in solutii simple gen Google Analytics.
De ce crezi tu ca nimeni nu s-a apucat sa cloneze bucata cu bucata www.marketwatch.com?
De exemplu firma la care am hosting ofera loguri la milisecunda cu momentul in care un articol a fost citit (primul user in pagina X).
Poti vedea si pe bazele de date cand a fost publicat daca siteul e WP.
In plus eu folosesc oricum Copyright With Click And Copyright To Protect Your Rights Tomorrow.
In alta ordine de idei, te rog termina cu ratingurile negative, ca am deja vreo 6 de la tine.
Nu m-am referit la tine, sunt convins ca ai continut original, am zis asa la general, ca in loc sa ne contrazicem inutil, mai bine muncimCitat:
Lovelife, cred ca e o neintelegere la mijloc. Eu am creat continut original. Etester mi l-a copiat
Daca ai un site puternic, cu autoritate normala nu ai de ce sa iti faci griji, vei aparea in fata in SERPS, si apoi PANDA incearca sa rezolve si aceasta problema si in parte a si reusitCitat:
Acest lucru imi creaza dezavantaje majore date de indexarea duplicatului, integrala in motoarele de cautare, lucru care imi afecteaza siteul in SERP.