Bun topicul Lovelife si multumesc pentru lamuriri Emil ( +1 pentru calitatea postului)
@Lovelife
Tine-ne si pe noi la curent te rog si oricum dupa cum se prezinta situatia constat ca ai toate sansele sa scapi usor din situatie. Bafta!
Intre timp mai documentez sa vad in detaliu cum stau lucrurile... personal m-am linistit, nu mai este nevoie sa renunt la ideea de proiect![]()
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Pentru cei care vor siteuri de unde pot lua poze gratis sau "gratis". Eu recomand:
- imageafter.com,
- morguefile.com,
- sxc.hu,
- freepixels.com,
- freelargephotos.com.
Consider ca e bine ca fiecare sa-si faca un cont pe un site de genul fav20.com unde sa va creati categorii si sa va adaugati siteuri interesante adecvate fiecarei categorii. Asa nu va pierdeti listele cu siteuri intersante. Eu am acolo categorie cu siteuri pentru imagini (si alte categorii unde mi-am salvat adrese de siteuri). Si intotdeauna sa ne uitam la "Terms of use" si "License".
Daca nu gasim o poza adecvata, putem cauta prin arhiva personala cu poze de prin excursii ori desenam noi ceva, pe moment. Daca nu si nu, mai bine nu mai punem poze, decat sa avem probleme la buzunar.
Deschid topicul ,am nevoie de un sfat .
Am proiect la care se lucreaza , bineinteles ca am peste 4000 de poze.... fara sa platesc drepturile . Cum pot sa intru in legalitate de azi(retroactiv) ?
Guliver, pentru drepturi imagini la gettyimages , anul trecut pentru 500 poze/ luna au cerut 600 euro +tvaSunt altii mai ieftini
@lovelife cum ai rezolvat?
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Dreamstime 750 imagini pe luna (25/zi) la orice rezolutie = 825 lei
Nu mai stiu exact daca e vorba de aceiasi firma "Guliver", dar s-a intamplat ca un fost coleg de munca sa foloseasca pentru site-ul firmei o poza pe care a luat-o de pe google, ca la un moment dat sa primeasca un email asemanator cu cel primit de lovelife.
Colegul meu a fost nevoit sa plateasca in numele firmei de 3 ori costul fotografiei (destul de maricel) pentru a nu fi actionat in instanta.
Ai folosit imaginea pentru vreo firma sau pe blog/site personal persoana fizica?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)