este doar o asemanare, are multe elemente care difera, poate o mica inspiratie care nu are de a face
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
nu este ideea de plagiat. Folosesc aceeasi platforma de shop, este o firma romaneasca care te lasa sa inchiriezi/cumperi platforma lor si printre template-urile puse la dispozitie este acela folosit de top cadouri.
Dragul meu Prometeu, zi-ne si cum se cheama firma aia care iti ofera la pachet tema copie dupa FunGift.ro sa stiu si eu.
Revenind la top-cadouri, este o copie nesimtita si ce am avut de spus am spus aici: http://www.nerve.ro/versus/fungift-vs-top-cadouri
Este ideea lor de a face business. Sper ca peste ceva vreme sa isi dea seama ca sunt pe o cale gresita si ca o identitate a lor le va face mai mult bine decat sa copieze un produs concurent.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
se prea exagereaza
seamana paleta de culor si oarecum structura
insa daca fungift a fost magazin de cadouri primul, inseamna ca altii nu mai pot sa-si faca magazin de cadouri ?
atat timp cat nu au furat tema/template-ul, au alte produse sau alta informatie, nu putem sa urlam in gura mare ca e plagiat
probabil ca oamenii au lucrat mult la website-ul lor si nu mi se pare corect ca altii, care au site-uri cu scripturi instalate sa vina sa vorbeasca de plagiat sau lipsa de inovativitate
give them a break
Fungift vs Top Cadouri - detaliile sint aici.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
cei de la creative design se pare ca au o problema in acest sens. Se pare ca sant destul de plagiati in internetul romanesc. ma uitam de ex. la sanavita ro si la wellness ro.
Dupa parerea mea se aseamana foarte mult.
Chiar asa cum pot fi rezolvate astfel de probleme.
Exista cumva vreo posibilitate de a avea drepturi de autor asupra unui design cum are de exemplu Google?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)