Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Sunt plagiat 24/7

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

haha, stiri.IT nu era site-ul unui copil de 14-15 ani? Am ras mult pe seama lui... ca m-a luat cu o chestie de genu "Sunt project managerul de la Stiri.IT si as dori sa-ti cer parerea despre site". Bine, omul a fost chiar ok intentionat dar la 14 ani sa te ocupi cu asa ceva? Bucurati-va de viata, bucurati-va de anii copilariei ca se duc rapid de tot, invatati cum se pleznesc tipe peste fund, treceti prin betii groaznice de speriat parintii pentru ca n-are nici un rost sa incepeti cu chestii atat de techie asa devreme. Simti ca-ti traiesti viata, eu am trecut prin toate si daca le-as fi ratat as fi fost mult mai putin implinit la momentul actual.

Acum, legat de problema cu copiatul ...
    1) pune intai un mail link catre titlul articolului in articol pentru ca ei s-ar putae sa-l copieze cu tot cu linkuri catre tine si un link in plus intotdeauna iti va folosi.
    2) Use this: Model amenintare copiatori - a dat rezultate in 100% din cazurile in care am fost copiat
    3) Contacteaza hostingul sa suspende site-ul.
    4) mai gandeste si tu....

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    In plus legislatia noastra are niste lacune de te doare mintea.
    Ce te face sa fii asa sigur? Cel putin in cazul de fata.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de vladgidea Vezi Post

Acum articolul e sters, dar cum ma pot proteja de asemenea incidente. Vara asta am chef sa dau pe cineva in judecata, poate se mai sperie...
    Ai drepturi de autor asupra articolelor? Daca vrei sa castigi un proces trebuie sa ai, inainte de toate, dovezi ca ai dreptate.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    haha, stiri.IT nu era site-ul unui copil de 14-15 ani? Am ras mult pe seama lui... ca m-a luat cu o chestie de genu "Sunt project managerul de la Stiri.IT si as dori sa-ti cer parerea despre site". Bine, omul a fost chiar ok intentionat dar la 14 ani sa te ocupi cu asa ceva? Bucurati-va de viata, bucurati-va de anii copilariei ca se duc rapid de tot, invatati cum se pleznesc tipe peste fund, treceti prin betii groaznice de speriat parintii pentru ca n-are nici un rost sa incepeti cu chestii atat de techie asa devreme. Simti ca-ti traiesti viata, eu am trecut prin toate si daca le-as fi ratat as fi fost mult mai putin implinit la momentul actual.

Acum, legat de problema cu copiatul ...
    1) pune intai un mail link catre titlul articolului in articol pentru ca ei s-ar putae sa-l copieze cu tot cu linkuri catre tine si un link in plus intotdeauna iti va folosi.
    2) Use this: Model amenintare copiatori - a dat rezultate in 100% din cazurile in care am fost copiat
    3) Contacteaza hostingul sa suspende site-ul.
    4) mai gandeste si tu....

Daca ar fi dupa logica ta Mozart, Bach & co nu ar fi trebuit sa compuna muzica la varste fragede ci sa fie cu gandul doar dupa plesnit "tipele" epocii lor peste sezut.
    Plus ca Mozart a plesnit destul in tineretea lui (sper sa ne scuze SEO-istele de felul cum a ajuns sa se discute in acest topic).

Deci unii pot fi si polivalenti (bineinteles la scara diferita). Pana la urma SEO, webmaster-itul si IT-ul in general nu sunt vf. preocuparilor umane, deci nu prea ar exista motive sa ne umflam in pene, dar nici motive de a nu le acorda un timp din viata noastra, indiferent de varsta, mosule Nosfer.

Totusi marea problema pe care o vad eu marea parte a acestor situatii e ca nu sunt luate drepturi de autor si e cam greu de dovedit cine a fost primul. Nu e ca la fete cand, daca a curs ceva sange, te cam poti umfla in pene ca tu ai fost primul ... (acum cred ca deja SEO-istele imi vor nenoroci si-asa firava reputatie de care "ma bucur" pe acest forum)

vladgidea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    32

Implicit

Copilul de care vorbesti e Robert Preoteasa si chiar e un om bun, serios si cu viziune. Nu conteaza, si eu radeam putin cand testa cunostiintele editorilor dar e mai bine asa, este o persoana foarte serioasa... nu rade mai de el, raule
    Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Plagiat sau nu ?
    De Danielu în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 28th January 2009, 13:14
  2. Plagiat!
    De aly21 în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th May 2008, 07:06
  3. Plagiat?
    De cipcip în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 8