Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 64

Subiect: Retragere pe card in "pending" de mai mult de o saptamana

rickysyv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    34

Cool

Daca tranzatiile iti sunt in "Pending" n-are nici o legatura cu cardul. Pur si simplu nu au fost inca aprobate de Paypal. Eu raman la parerea ca sunt sume prea mari care iti vin in cont si lor le e frica sa nu fie frauda. Degeaba le-ai trimis documente de nu stiu cate ori, la fel am facut si eu si toata lumea si asta nu inseamna absolut deloc ca tranzactiile nu pot sa fie frauduloase.

Zici ca ai clienti care au scris comentarii la platile pe care le-au facut. Nici asta nu inseamna nimic. Putea altcineva sa intre in contul lor si sa trimita platile respective cu tot cu comentarii. Romania inca apare ca si High Risk, degeaba a intrat in UE. Iti urez bafta sa ti se rezolve cat mai repede.

jcash este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Vârstă
    48
    Posturi
    52
    Putere Rep
    35

Implicit

mda.. high risk sa fie, o sa deviez pe wire transfer, acolo sunt respectat!
    sumele nu sunt exorbitante dar sunt considerate mari de ei pt un "Roman amarat" banuiesc...
    Nici nu cred ca vb. de Romania, cred ca paypalul clacheaza rau de tot, cica munceste in backround ca sa stopeze frauda, hahahaha, incredibil cat sunt de tampiti , pot sa prind un hot in 3 zile daca numele meu e Paypal, hai sa ma scuteasca, am mai zis si repet, aritmetica e simpla.
    1. un "smeher" deturneaza bani din contul "x"
    2. musai sa ii trimita undeva sa ii poata foloseasca,
    3. vezi unde naiba i-o trimis, meri la el acasa, il impusti.
    4. repeti pasul 3 de 10x si ai scapat o generatie de frauda pe net.

e nasol ca nu se mai castiga din asigurari, deci interesul e ZERO!

in america sunt din nou probleme cu delayurile, deci. . paypal sucks ! munceste in backround ha ? .. background yard poate.. ii doare in cot pe aia. sincer ii urasc oficial de 3 zile

/pe langa topic
    nimic nu merge ca lumea, cam 90% din replyurile de aci le-am vazut pe ghicite, uneori imi intra mail alteori nu, trebuie sa vin orbeste sa vad ca prin 1995, meserie, se pare ca spammerii in lacomia lor au distrus un sistem ce era conceput sa ajute.

rickysyv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    34

Cool

Nu e bine daca sunt delay-uri si in america. La noi vad ca dolarul inca se mentine in jur de 2.35 RON. Sper sa nu se duca de tot pentru ca cele mai multe plati in dolari le am.

Si la wire transfer e un risk pentru ca acolo vede banca ca iti tot intra transferuri in cont si daca suma trece de un anumit prag (care nu stiu exact cat e, banuiesc 10k euro lunar) se autosesizeaza daca nu declari veniturile respective ca sa platesti impozit.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Vârstă
    48
    Posturi
    52
    Putere Rep
    35

Implicit

da, sunt, chiar vb. cu niste amici de acolo si au aceeiasi problema, ma rog.. sper sa se rezolva, data trecuta am asteptat cam 22 de zile sau 30, am o presimtire ca atat astept si acum,

da stiu de chestia cu wire, nu am 10k lunar, daca e sa fie am offshore

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

A fost prin ianuarie parca o problema cu PayPal si card-urile visa, au dat si un anunt oficial cum ca au ceva issues si le rezolva (ceea ce s-a si intamplat intre timp). La delay-urile alea te referi? Sau e ceva care se intampla in mod constant?

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Vârstă
    48
    Posturi
    52
    Putere Rep
    35

Implicit

da, se repeta problema din ianuarie (cel putin la mine) deja sun 17 zile, sunt foarte "fericit" sa fiu client Paypal ! in ianuarie cred ca am stat dupa bani cam 20 de zile cred, probabil asa stau si acum, sincer va recomand sa va scapati de ei, sunt niste nenorociti, cand au fost in US erau ok, in Europa.. hehee.. alta treaba.. se schimba placa, si se pare ca headquarterul e in Elvetia, deci.. oricum o scazut $ deja, asa ca.. ghici inca un motiv, sfat prietenesc, cand aveti sume mari insistati sa ii primiti pe wire transfer, altfel va treziti ca va imprumutati pe la amici .. "oare ce am cu paypal" hmm.. minunea care tine 3 zile (luni) in cazul meu.

eh! stie cineva un nr. un ii pot suna ? evident ca imi raspunde un robot tampit cand sun la nr de pe site si ma plimba prin meniuri cretine 30' ..

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

PayPal Europe, Customer service, numarul din agenda mea:

0035.314.369.111.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Vârstă
    48
    Posturi
    52
    Putere Rep
    35

Implicit

ok, Multam Cristi ! o sa ii sun , sunt curios ce spun

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Vârstă
    48
    Posturi
    52
    Putere Rep
    35

Implicit

ok, am sunat, am stat onhold cam 10min, rezultatul.. totul e in regula cu contul meu si tipa de la customer support o sa inainteze problema la dep. financiar sa investigheze, si ma vor contact ei, deci, apa de ploaie, daca nu sunam tot aia era, oricum banuiesc ca banii imi vin cam peste 5 zile .. kkmaca.. aviz. altora, nu va cheltuiti banutii pe telefoane la paypal ca nu rezolvati nimic.

parca imi suna cunoscuta situatia asta.. haha , naspa !

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Macar ti-ai facut datoria si ai incercat. Cazul tau este unul singular totusi.

Si eu daca as avea probleme cu BCR as spune ca-s nenorociti, dar poate 5000 alti clienti se pot mandri cu banca lor.

Am spus in trecut despre Unicredit Romania ce tampiti sunt, dar sunt convins ca multi altii iubesc aceasta banca.

Totul depinde de moment. Nu ar trebui sa renunti la PayPal. Nu are echivalent pe piata parerea mea.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  2. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 15:28
  3. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th September 2008, 14:40
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01
  5. "suge" Sau "fura" Trafic ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th December 2005, 13:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •