Pagina 5 din 7 PrimulPrimul ... 34567 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 64

Subiect: Retragere pe card in "pending" de mai mult de o saptamana

rickysyv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    34

Cool

E inutil sa te enervezi mai ales atunci cand realizezi ca tu ai nevoie de ei mai mult decat au ei nevoie de tine. Se pare ca modelele lor statistice si calculele probabilistice si draku stie ce formule mai aplica ei pe acolo au determinat tranzactii cu grad ridicat de risc la tine asa ca ti-au aplicat automat tratament preferential de asteptare, poate poate. Nu are nimeni pica pe tine in mod special, tu singur stii ce tranzactii ai facut si poate incerci sa o lasi mai moale sau sa schimbi ceva pe viitor ca sa eviti astfel de situatii. Merge doar pe incercate.

jcash este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Vârstă
    48
    Posturi
    52
    Putere Rep
    34

Implicit

mda, buna idee, nu are rost sa ma enervez, mai bine ii las pe ei sa faca ce vor, si sa stii ca nu am asa mare nevoie de ei, e o mare greseala sa credeti toti asta, paypal depinde de useri, problema e ca toata lumea e disperata si nu le zice nimic, e identic cu sistemul comunist, si nu imi place monopolul de nici un fel,

te rog crede-ma ca nu am nimic cu tine si iti multumesc pt reply. mesajul e in general si nu ma refer la tine personal,

sunt si alte modalitati de a fi platit, exista wire transfer, ikobo, western union , moneybookers, si muuuuulte altele, paypal trebuie sa ia un sut in fund si se pare ca ma noi si americanii s-au saturat de ei si asta nu poate decat sa ma bucure,

cand cineva imi tine banii blocati 2 saptamani !!!!! nu e normal de loc si nu trebuie sa cred ca am nevoie de ei pt ca nu sunt camatarii mei ! si nu am sume de genul 100$, poate de asta sunt si asa de "speriati" sa nu il ucid pe Bush la summit, sincer ma astept la orice paranoia din partea lor, si pun pariu ca or sa dea drumul la bani cand se termina summitul, o sa vedem, !

modele statistice zici ? hmm.. nu cred. cred ca e doar haos, cred ca au operatori indieni care lucra cu 1$/luna si evident incurca tziganii aia butoanele.

eh..... asteptatm.. pacat, m-am bucurat can or aparut in RO da.. acu ma bucur si mai tare cand ma scap de ei. sincer, de cateva zile am trimis la toti clientii un memo sa ma plateasca prin Wire si platesc io taxele, si CULMEA is mai ieftin decat jaful de la paypal.
    va tin la curent..

Weekend placut?

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

wire transfer = greoi
    ikobo = limite stupide (200$ pe luna parca)
    WU = scump
    moneygram = scump

De-aia le ia Paypal-ul. Sunt de acord cu tine cu monopolul. Cam la fel ce face Google Adsense cu customer support-ul

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

/sidetopic
    Citeam mai demult pe un alt forum (oare unde ?) ce zicea un ficior:
    Moneybookers e pentru PayPal cam cum e Linux pentru Windows.

Tot ce trebuie ă faceţi e să convingeţi clienţii (şi furnizorii) să folosească metoda alternativă de plată. În plus, Moneybookers lucrează şi în lei, aşa cum cere legislaţia noastră.
    Ultima modificare făcută de gupi; 30th March 2008 la 21:27. Motiv: detailed the message

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Vârstă
    48
    Posturi
    52
    Putere Rep
    34

Implicit

salutare!
    ok, de acord cu voi, 100% , dar trebuie sa gasesc o solutie alternativa, pana acum wire tranfer merge cel mai ok, cel putin la sume mari se merita, la $1,000 platesti intre 35-45$/tranzactie, megaok! la ikobo poti sa iti ridici limitele pana la 5000/luna, dar am inteles acum ca nu poti primit bani decat de la 3 persoane, deci.. pica din plan, moneybokers in schimb pare ok, chiar l-am folosit acum cativa ani si nu am avut nici un fel de problema.

partea cu monopolul chiar nu imi place!
    sunt curios cand dau drumul la bani, o sa anunt acilea, din 17martie e ceva vreme.. si sunt nervos pt. ca am cheltuieli locale si sunt in intarziere cu toate platile.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Am lucrat cu un client cu iKobo si ii faceam un proiect lunar de 250$ (limita fiind 200). Trebuia in fiecare luna sa se roage el, care trimitea banii, de cacatii aia de la iKobo sa imi poata trimite tot. Si aia, aroganti, il luau cu "ok, but just this once, we're doing you a favor because you've been with us for a long time". In plus ca mi-a zis ca la telefon i-au spus ceva de genul "we can't risk raising his limit, he's from Romania". Halal profesionisti.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Eu nu inteleg ce ai cu PayPal jcash ...
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Vârstă
    48
    Posturi
    52
    Putere Rep
    34

Implicit

Cristi, am retras bani in contul meu din 17 martie, tie se pare normal sa astepti 15 zile? si inca banii sunt tot "pending" , iti dai seama ca nu sunt favoritii mei nr. 1, plus ca mai am inca 4 withraw-uri pe rol la ei dupa data de 17.03.08 si evident toate sunt in pending state, deci.. cred ca si tu ai fi suparat pe ei, sincer nu stiu ce pot avea cu mine, pt ca am inteles ca la voi merge tot ok. ?! am un card Visa la ing, sa mi-l schimb? aveti sugestii ? Sa imi fac mastercard? nu mai stiu ce sa cred, am un card simplu visa in lei, cel mai simplu, sunt dispus sa imi fac visa gold etc.. dar sa stiu ca merge.

In Decembrie, le-am trimis tone de documente de vre-o 5 ori, fax si mail, doar sa ma verifice si sa dovedesc ca nu sunt criminal, acum ma intreb oare ce mai poate fi ? iti dai seama ca e ridicol ce fac ei, dar sunt foarte nedumerit cum de merge la toata lumea in afara de mine?

da, Tudi, ikobo iese din discutie, pt. mine wire transfer ramane cel mai viabil, o sa vad pe viitor.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

In Decembrie, le-am trimis tone de documente de vre-o 5 ori, fax si mail, doar sa ma verifice si sa dovedesc ca nu sunt criminal
    la fel am facut si eu. De multiple ori. Eu le consider verificari de siguranta necesare, si nu stiu cum se simt altii, dar mie imi place ca le vad.

Nu ma deranjeaza sa imi verific identitatea. Se protejeaza si pe ei, si protejeaza si pe altii contra fraudelor.

Este un timp pierdut pentru o cauza buna. Asa vad eu situatia.

am un card Visa la ing, sa mi-l schimb? aveti sugestii ? Sa imi fac mastercard?
    Cat despre card-ul tau, este Visa Electron ? Daca nu, atunci fa-ti un Electron.

Visa standard/business nu merge.

Mastercard deasemenea nu merge.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Vârstă
    48
    Posturi
    52
    Putere Rep
    34

Implicit

da, e Visa Electron, l-am folosit de zeci de ori cu paypal si de regula merge, dar chestiile astea ma scot din minti,

sunt de acord cu verificarile dar nu cu exagerarile, cmon' adica daca sunt baiat de treaba in urma cu 2 luni ma sucesc brusc si devin delicvent intre timp,hai ca nu e chiar asa si o stim cu totii, cred ca au probleme tehnice si vor sa recunoasca si ma scot din minti, puteau sa trimita un mail sa zica ca nenea Iusuf de la servere e racit si gata, stiam ce se intampla si ma calmam.

plus ! ca nu primesc bani de prin site-uri ori de pe urma spam-ului or reclamelor, nici de pe ebay, deci.. slabe sanse sa fiu criminal din moment ce 99% din bani vin insotiti de comentarii de la clienti, daca ar avea bunavointa si-ar da seama ca sunt cam exagerati, si cel mai rau lucru ce il poate face cineva e LIPSA DE COMUNICARE ! daca lasi pe cineva in ceata nu te astepta sa aibe doar ganduri bune despre tine.. e omenesc, normal, si o stie si un copil de gradinita,

nu accept sa isi bata joc de mine, ! exact situatia de la BRD de anul trecut, am primit bani prin paypal in cont, si BRD-ul mi-a blocat contul din motiv de "Politica firmei" ! Scurt! 30 de Zile !!! => am renuntat la ei in 31 de zile, poate sunt mic dar imi impun punctul de vedere, daca plecam capul la orice situatie de genul asta asta meritam, si intainte sa ne plangem de orice necaz ar trebui sa gandin inainte daca avem vre-o vina, daca ei miel ajungi la taiat

deja primes 50% din bani prin wire, so.. so far so good.. o sa tin paypalul pt zile negre

Multa bafta !

Pagina 5 din 7 PrimulPrimul ... 34567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  2. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 15:28
  3. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th September 2008, 14:40
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01
  5. "suge" Sau "fura" Trafic ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th December 2005, 13:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •