Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Premier vs Business

dandoro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st May 2013
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit Premier vs Business

Momentan am un cont Paypal Premier, verificat, vechi de multi ani, pe care as putea sa-l upgradez oricand la varianta Business. As dori sa folosesc Paypal drept modalitate electronica de plata pe un site .com, de unde sa vand cateva mici obiecte artizanale in lumea intreaga. Deci in principiu, ar fi vorba de vanzari de cateva sute de dolari...poate o mie (in cel mai fericit caz) pe luna. Care ar fi avantajul unui upgrade la contul de tip Business, tinand cont de faptul ca nu vreau sa-mi fac firma doar pentru cateva vanzari pe luna si cateva sute de dolari incasati (si astia iluzorii, pana la proba contrarie)?

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    1.582
    Putere Rep
    52

Implicit

Clientilor le va aparea ca fac/au facut o tranzactie cu "nume firma" in loc de "dan doro"
    Membru fondator al societății secrete Afiliatti.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st May 2013
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Doar asta sa fie singura diferenta? Nu ar fi un bai...adica nu cred ca i-ar deranja pe clienti... Insa pot ei plati daca nu au cont Paypal, in ambele cazuri? Ca vazusem parca pe undeva ca fara cont Paypal nu poti plati decat cuiva care are implementat Paypal Business...

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.719
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de dandoro Vezi Post
    Doar asta sa fie singura diferenta? Nu ar fi un bai...adica nu cred ca i-ar deranja pe clienti... Insa pot ei plati daca nu au cont Paypal, in ambele cazuri? Ca vazusem parca pe undeva ca fara cont Paypal nu poti plati decat cuiva care are implementat Paypal Business...
    Merge fara cont stai linsitit, eu fac asta de 5 ani si nu am probleme, desi de multe ori "uita" ca fac afaceri cu o persoana fizica.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st May 2013
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Ma mai speriasera unii ca trebuie sa fac cont cu "log in" pentru clienti, ca sa poata fi inregistrati intr-o baza de date, conform noii legislatii, bla bla... E musai? Daca domeniul e .com si e cumparat impreuna cu hosting-ul din SUA, ma poate controla cineva? Iar daca am cont Premier ca metoda de plata, omul cand vrea sa plateasca trebuie sa scrie ce reprezinta plata sau sa evite a scrie ceva?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.719
    Putere Rep
    30

Implicit

dandoro tu pana la urma ce vrei? Partea legala sau cea functionala? Daca e vorba de legal atunci faci cont business, pe numele firmei, pui banii in firma etc. Daca vrei doar sa functioneze contul pentru plati e alta treaba ( eu credeam ca asta intrebi ). Cel mai bine vezi ce zice un cobtabil, caci pana la urma ei iti tin actele, nu e dupa cum vrei tu. Variante sunt, dar 100% legal este sa ai tul pe firma, daca ea face afacerile!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st May 2013
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

cea functionala, daca nu exista riscuri, bineinteles... n-am de gand sa-mi fac firma special pentru asta, mai ales ca nu stiu daca vor merge vanzarile, deci de ce sa ma complic?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Home business
    De bogdy23 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd March 2015, 00:39
  2. BUsiness blogging
    De marti în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 13th January 2011, 12:27
  3. Business-Add.com
    De afac3rist în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th June 2009, 11:41
  4. Personal / premier / business
    De whitet în forumul PayPal
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 23rd April 2008, 22:07
  5. The Premier Event For Search Engine Marketing & Optimization
    De Krumel în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing