Razi, plangi, faci ce vrei.Da, de obicei sunt sincer. Chiar n-am citit termenii si conditiile si sincer nici acum cand sunt pe cale sa ma lovesc de problema n-am rabdarea necesara sa-i citesc.
Razi, plangi, faci ce vrei.Da, de obicei sunt sincer. Chiar n-am citit termenii si conditiile si sincer nici acum cand sunt pe cale sa ma lovesc de problema n-am rabdarea necesara sa-i citesc.
Nu man, n-am jignit pe nimeni ci doar am cerut ajutorul. Daca vrea cineva să-mi răspundă, e ok, dacă nu mă descurc eu cumva.))
OFFtopic : ma abtin de cateva ore bune sa nu spun asta " intrebare, unde'i mingea cand dai gol ? ")
OnTopic: Dupa cum am mai raspuns, desi am avut cont inainte de 18 ani ( vorbesc de circa 6-7 ani in urma ) acesta a fost blocat nu datorita faptului ca limita a fost atinsa ci din motive invocate de catre cei de la Paypal. Asadar, vrei sa fii complet in regula ?
Iei cardul lu maicata, buletin si etc si faci un cont curat si esti ok.
Salut am un cont de paypal cu 200$ pe el si am adaugat un card visa si a funtionat.
Cum functioneaza? Daca nu am 20 lei pe card voi mai primi acel cod?Eu stiam ca vor lua din balanata me de pe paypal .
Chiar nu ai inteles ca nu este nevoie la fiecare intrebare sa deschizi un nou post !??
ONTOPIC: Dute la banca pune 20 de lei, si nu o sa mai fie probleme !
Dude, este al 'nspelea thread deschis legat de contul tau de Paypal. Trebuie sa ai pe card macar 15 lei, ca sa-ti poata verifica acel card (presupune preluarea a 2.5$ de pe card, care ulterior iti vor fi returnati) cei de la Paypal.
Salut,
Banuiesc ca operatiunea pe care vrei sa o faci este "bank account verification" si, dupa cum ii spune, este vorba despre verificarea contului din banca (in esenta - se verifica daca tu esti posesorul acelui cont)
Daca s-ar lua o suma din contul (depozitul Paypal) care ar fi logica verificarii? Practic ei fac o depunere/retragere a unei sume din contul tau si, apoi, valoarea sumei este folosita ca si cod de confirmare via paypal site.
Arunca un ochi aici : https://www.paypal.com/us/webapps/he...topicID=&m=ARA
Cheers
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Am atasat un card de contul meu paypal si imi tot da aceasta eroare : Sorry, we are not able to process your request. Please try again later.
Eu stiam ca trebuie sa primesc un cod de 4 cifre si sa il introduc dar nu imi cere acel cod.Trebuie sa bag 20 de lei pe card si dupa sa dau Ok si dupa voi primi acel cod in 2 zile ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)