Salut, stiti cumva ce trebuie sa fac pentru a putea retrage (transfera catre cont bancar) din paypal mai mult de 500$ pe zi?
Am status verificat si business.
Salut, stiti cumva ce trebuie sa fac pentru a putea retrage (transfera catre cont bancar) din paypal mai mult de 500$ pe zi?
Am status verificat si business.
Nu merge sa retragi mai mult de 500.
Tip: poti pune valuta principala a contului in lire sterline, si atunci vei putea retrage 500 lire (aprox 700$)
Salut,
Si eu m-am lovit de aceiasi problema si nu am gasit rezolvare, cred ca este un "smen" prin care te forteaza sa faci mai mult retrageri ca sa poata lua un comision de retragere mai mare.
.
daca nu te cramponezi in comisioane, versus volum necesar de scos, poti face x conturi atasate x carduri ale tale, familiei, etc.
impartiti banii intre conturi si retragi de x ori mai multi.
Ca sa scapi de acea limita trebuie sa indeplinesti mai multe conditii (le scriu din minte, nu stiu daca-s toate, dar poti intreba la support):
- sa ai cont mai vechi de 1 an
- sa ai incasari de cel putin 10.000$ cu acel cont
- sa n-ai dispute active
La mine s-a ridicat limita (dupa cateva schimburi de mesaje si verificari cu cei de la support) si pot scoate fara probleme >500$/zi. Asa ca... ask support.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)