O sa continui discutia in privat,o sa fac un update aici dupa ce revin de la banca sa vad ce rezolv.Multumesc pentru raspunsuri !
O sa continui discutia in privat,o sa fac un update aici dupa ce revin de la banca sa vad ce rezolv.Multumesc pentru raspunsuri !
Update:Am facut plata (am depus) vineri 20 de lei ,iar azi cand am sunat spunea ca am 0,01Ron in cont.Cate zile le i-a sa accepte plata ?
Ai demarat formalitatile pentru verificarea cardului? Sa nu ai cumva surpriza ca banii depusi sa fi fost retrasi de banca (comisionul anual de administrare cont). Daca nu ma inseala memoria, paypal-ul retrage o suma echivalenta a 1.5 euro pentru verificare. Mai multe detalii aici: https://www.paypal-europe.com/romana/limits.html .
PS: Nu ar strica sa te pui la punct cu limba romana. E pacat sa iti bati joc de ea in halul in care o faci tu.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am primit si codul paypal din 4 cifre cand am incercat sa leg cardul ,intrebarea e ce as putea sa fac acum cu acest cod ?
Nu spunea de nici o taxa sau ca a fost retras ceva din cont,e posibil sa dureze cateva zile pana apare depunerea in cont ?
@Olymessi, ai aruncat macar de curiozitate o privire pe linkul pe care ti l-am lasat mai sus?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
De ce nu ceri un token, adica sa ai internet banking, eu il folosesc si e foarte util, vezi instant ce si cum se misca banii din cont. Scapi de drumuri la banca, etc. Cum spuneam merge cu paypal, acum am atasat un visa electron si a mers instant, am introdus codul si gata.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Am legat cardul cu succes, mersi tuturor !
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Revin cu o intrebare tot in acest topic, pe paypal scrie tranzactie completa si pe card bani nu au intrat. Asa este normal ? Au trecut 2 zile jumate cand am verificat.
La mine prima data dura cam 4-5 zile pana vedeam banii pe card, acum in 2 zile sunt deja. Depinde de mai multe, daca scrie ca e ok, chiar e, nu am auzit niciodata sa fie probleme daca a fost acceptat cardul. Rabdare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)