Salut.
Ieri am incercat sa fac o tranzactie prin paypal dar deocandata nu s-a finalizat cu toate ca banii au fost debitati.
Situatia sta in felul urmator. Firma de la care am incercat sa cumpar ceva mi-a emis un invoice in contul meu de paypal ce urma ca eu sa o achit.
Am vrut sa o platesc si intial mi-a dat eroarea: "This recipient does not accept payments denominated in RON. Please contact the seller and ask him to update his payment receiving preferences to accept this currency."
Am incercat a doua oara si la final am fost redirectat iarasi catre pagina generata in contul de paypal ce reprezenta invoice-ul.
Am crezut ca e ceva in neregula cu cei de la paypal si am lasat-o balta pentru moment urmand sa revin astazi.
Astazi am consultat extrasul de cont si am observat ca paypal mi-a debitat cardul atasat contului cu suma respectiva. Numai ca invoice-ul are tot statusul de pending. Cei ce trebuiau sa primeasca banii ... nu au primit nimic.
In extrasul de cont apare ca data debitarii 26-11-2012 adica maine cu toate ca eu am incercat pe data de 24.
Ma poate lamuri cineva care e faza cu toata situatia asta?Atasez si un print screen cum apare invoiceul in contul de paypal.