chargebank -> relatia cu banca
dispute -> relatia cu paypal
chargebank -> relatia cu banca
dispute -> relatia cu paypal
prietenul va ramane cu balanta negativa si daca intr-un interval stabilit de catre PP nu va alimenta acel cont ca sa acopere balanta negativa contul va fi inchis.
nu ii vor fi luati bani nici din cont nici de pe cardul atasat.
problema cea mai grava e ca nu va mai putea folosi PP in viitor. adica un PP pe numele , adresa lui.
cat despre chargeback-ul facut de italian : nu are nici o sansa sa castige disputa. PP acorda castig de cauza in 99.99% din cazuri celui care solicita chargeback - mai ales daca e vba de o tranzactie neautorizata.
din pacate PP e cel mai utilizat instrument de plati online - DAR SI CEL MAI PROST
va spune asta un user care "detine" 6 conturi de PP - toate limitate !
Eu o singura disputa am avut pe Paypal, facusem o plata care nu ajunsese cica la timp, tipul a deschis dispute, mie mi s`a suspendat contul desi plata aparea ca si facuta si cei de acolo puteau vedea... A ajuns plata la tip pana la urma insa o saptamana tot i`am stresat cu mailuri pana cand, intr`un final, au reactivat contul. Insa mi se pare tampenie sa`mi suspenzi contul desi vezi ca eu am facut plata respectiva... Folosesc in continuare, alta alternativa nu am..
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
multumesc tuturor pentru sfaturi.
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
Eu sunt baiatul in cauza, dar datorita faptului ca nu am decat 10 zile pe seopedia l-am rugat pe Dracosu sa imi posteze un anunt!
Ms mult pentru raspunsuri, am apucat aseara sa vorbesc cu baiatul de mi-a trimis banii si mi-a zis ca patronul la care lucra de 4 ani nu i-a dat banii, iar el i-a descoperit datele la un card prepay din cate am inteles eu, nu e card bancar si a facut mai multe plati pe internet, am achizitionat domeniu si gazduire (pe 2 ani) de la goddady, a cumparat siteul facut de mine, iar in tranzactii a specificat numele posesorului cardului , dar a trecut emailul lui, adresa lui si la Propose : "siteul web" .
In cat timp se rezolva disputele la paypal ? E problema ca aveam 5 euro in cont, au fost luati, aseara am mai primit 5 si au disparut si aia !
- Dar as vrea sa stiu in cat timp se rezolva disputa avand in vedere ca in la tranzactie scrie : Temporary Hold To -
Francesco Mesano - Placed - suma - detalii
- Se poate face alt cont pe numele sotiei, dar pe acelasi IP ?
Doua saptamani dureaza o disputa
incearca sa platesti din datoria care o ai la paypal, te inteleg ca ai luat teapa ca e munca ta, dar daca pe viitor faci o afacere prin care scoti 5 euro de la 5000 de oameni, adica 25.000 de euro, poate fi si mai mare depinde de cat de mult crezi tu ca poti aduce valoare pe internet.
Sa zicem ca ai un cont al unui prieten, la sume marii de ordinul cateva mii pe luna prietenul o sa fie ingrijorat de plata taxelor si impozitelor, o sa vrea comision mai mare ca daca e domnule nu stiu ce riscuri, etc.
Asa ai contul tau, raspunzi de el, platesti impozitele, nu te doare capul.
Poate fara cont de paypal vei pierde in viitor potentiali clienti seriosi.
De asemenea vorbeste cu italianul respectiv sa iti trimita banii altfel etc ca sa acoperi paguba. Sau macar 100 de euro, etc.
Paypal iti poate lua bani si de pe card si poate chiar sa lase cardul pe minus. Eu am patit asta acum 2 saptamani. Am retras bani din paypal pe un card gol. Am scos banii de pe card dupa ce i-am primit din Paypal. Cand m-am dus la banca dupa cateva zile m-am trezit ca aveam cardul pe minus si ca banii fusasera trimisi inapoi catre Paypal. Diferenta la mine e ca nu a fost vorba de chargeback sau dispute. Pur si simplu banii mi-au fost transferati inapoi de pe Card in Paypal.
- Se poate face alt cont pe numele sotiei, dar pe acelasi IP ?
- Se pot verifica 2 conturi de paypal de pe acelasi IP ?
Iti creezi un cont in care sa primesti banii, dupa ce i-ai primit ii transferi in contul tau adevarat la care ai atasat si cardul.Si daca fraieru' vrea sa isi ia banii inapoi, nu are decat, pt ca nu mai are de unde.....si daca paypal-ul se supara si blocheaza contul ca nu ai facut chargeback, sa il blocheze, ca si asa erea facut doar pt o tranzactie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)