Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Ofer Licență vBulletin 5

Vizualizare arbore

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Am avut 3 useri care au aplicat la această licență:
    * un user căruia îi trebuia licența doar să vadă cum funcționează cp-ul din spate
    * un user care mi-a trimis PM dar după nu a mai răspuns la o întrebare de-a mea
    * dl. Popa Mihai despre care eu NU am o părere foarte bună sincer, nu cred că are rost să intru în detalii aici (cine înțelege foarte bine, cine nu, la fel de bine)

Deci per total, am avut doar un user care a aplicat cu adevărat la licență...

Da, am vrut să dau licența GRATIS, aici pe seopedia! Cu toate astea, am o tragere de inimă atunci când dau 250$ + TVA pe ceva, iar mai apoi trebuie să donez acel ceva unei persoane pe care eu o disprețuiesc. Când am postat inițial în acest topic am avut așteptări ca mai multe persoane să aplice la licență, dar a aplicat cu adevărat una singură.

Licența până la urmă tot nu o folosesc, de îndată ce am instalat-o și am văzut diferențele încă o dată vs xenforo, a doua zi mi-am mai cumpărat o licență xenforo.

Da' tot nu ți-o dau Popa Mihai, fără supărare! Oricâte negative mi-ai da!

P.S.: Mă întreb și eu așa... dacă aveam nevoie de idei pentru un forum nu puteam întreba pur și simplu?!?
    Ultima modificare făcută de LogOn; 11th June 2015 la 00:25.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 14th March 2014, 18:03
  2. Vbulletin
    De marcos29 în forumul Client side
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th April 2009, 19:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii