intelegerea este realizata si in dreptul meu..
multumim pentru ajutor si sper sa ai rezultate pe masura muncii.
Cei bagati in experiment, cum se desfasoara postarea articolelor? Voua vi s'a cerut postarea unui cod adsens pe site (pana la activarea acestuia)?
@Rapsodia, poate ne explici si noua care e legatura intre "testul SEO" si faptul ca soliciti userilor sa isi introduca in propriile site-uri un cod adsense care iti apartine.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Este o verificare a calitatii - asa cum o vede google - contentului. Nu e o cerinta obligatorie. De aceea am si cerut site-uri fara content, ca sa pot "masura" ceea ce fac eu. Scopul in sine nu este legat de Adsense, din cate stiu nu am obligat pe nimeni sa accepte asa ceva. Redu poate sa confirma ca din prima zi i-am cerut accesul la widgets. Si daca mi-a zis ca nu accepta tema coduri adsense nu am comentat. Am zis doar "asta e".
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Pai vrea fata sa faca si ea un ban. Daca voua nu va vin astfel de idei geniale, ii sariti in cap acum..![]()
Daca mai ai nevoie de domenii am si eu cateva care le pot pune la bataie
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)