M-am gandit ca ar fi util un astfel de topic, in care fiecare sa posteze cu care vrea sa faca schimb de advertoriale.
Eu pot posta pe blog-stefan.com, deci, daca sunteti interesati de un astfel de schimb astept PM.
M-am gandit ca ar fi util un astfel de topic, in care fiecare sa posteze cu care vrea sa faca schimb de advertoriale.
Eu pot posta pe blog-stefan.com, deci, daca sunteti interesati de un astfel de schimb astept PM.
Urmeaza o cura pentru detoxifierea organismului.
Eu ma bag, daca fiecare si le scrie pe site-ul personal, asa nu ne putem plange ca ne-a schimbat cineva "stilul"! Am 100 de bucati disponibile, deci "I am in"!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Pot oferi pe nisele: femei, animale de companie, sanatate, auto, nutritie, carti;
Ma intereseaza nisele: femei, nutritie, sanatate, bloguri personale.
Nu ma intereseaza siteurile concepute special pentru afiliere, penalizate sau mai noi de 6 luni.
@rapsodia eu ma gandeam ca fiecare sa isi scrie advertorialul, pentru a-l face cat mai bine optimizat SEO.
Urmeaza o cura pentru detoxifierea organismului.
stefan_hellzone has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)