Daca te pricepi in domeniul IT si ai si talent la scris (cu diacritice si exprimare fara cusur), iar momentan te gandesti doar la experienta si bani din afiliere/publicitate, adica nu vrei sau nu ai nevoie de un domeniu al tau, poti scrie pe blogul meu personal. Nu ma laud cu multe vizite, dar pozitiile in SERP sunt bunicele deocamdata, iar cifrele vor creste daca am un mic ajutor. Poti sa publici 10 review-uri pe luna, cu link-urile tale de afiliere (de pe contul tau de afiliere), si un advertorial. Bineinteles, exista si cateva reguli secundare:
-review-urile trebuie sa aiba minim 400 de cuvinte
-restul articolelor trebuie sa aiba minim 300 de cuvinte
-nu accept articole cu titluri cretine gen Yoda, si nici cu stiri ce apar de mai mult de 2 ori in romana, nici alea care au fost scrise acum 100 de ani, acum o luna sau acum o saptamana. nimeni nu le mai citeste o data. nu vreau articole gen `cum sa iti maresti viteza la pc', `cum maresti autonomia bateriei' etc. nimanui nu-i pasa ca a mai aparut un program de optimizare pc. daca nu aveti un tutorial despre cum se instaleaza rom-uri pe un telefon nou (de exemplu), nu ati descoperit cum se repara o eroare, puteti sa scrieti despre noutatile care apar si pe engadget si alte site-uri de IT, numai sa nu va fi luat-o mai mult de 2 insi inainte. revin asupra regulii. una e sa ti-o ia inainte cu articolul inainte alexandru2b.blogspot.com si alta e sa fii scris deja despre subiect go4it. pe alexandru il citesc 1000 de oameni, pe go4it il citesc toti. asa ca de ce ar trebui sa intre pe alt blog sa vada aceeasi stire?
-daca e nevoie sa repet, vreau o exprimare care sa atraga cititorul si sa arate ca autorul nu scrie de ieri, impersonala sau personala (as prefera personala, lumea se plictiseste repede cand citeste articole de wikipedia)
-nu accept mai mult de 2 link-uri in articole
Pe scurt, ComputerBlog.ro review blog e un exemplu bun. Nu va cer sa scrieti la fel de frumos ca acolo, dar majoritatea tehnicilor (care au fost expuse mai sus) sunt esentiale daca iti doresti sa urci in SERP si sa nu-ti plictisesti cititorii.
Puteti trimite un articol de test prin PM sau la ID prointel_seopedia, iar daca sunt prea exigent imi pare rau, dar mi se pare echitabil, atata timp cat mie nu imi revine decat continutul (in sensul ca o sa am fresh content, nu ca v-as lua numele de pe el).

Răspunde cu citat