Stocare în cloud - 50 de GB - Grab 50GB of Box Online Storage Free for Life : Grab 50GB of Box Online Storage Free for Life
(mi-am făcut acum cont, am 50 de GB; există o limită de fișier de 250 de MB, nu puteți uploada fișiere foarte mari)
Stocare în cloud - 50 de GB - Grab 50GB of Box Online Storage Free for Life : Grab 50GB of Box Online Storage Free for Life
(mi-am făcut acum cont, am 50 de GB; există o limită de fișier de 250 de MB, nu puteți uploada fișiere foarte mari)
Daca nu ai ce face cu datele tale ...
... atunci te asiguri că ele sunt într-un device mai sigur decât un PC obișnuit conectat la net.
Bun asa, succes!
50GB sunt, dar sunt alte limitari. Una ar fi cea mentionata de colegul Olivian, alta este legata de bandwidth:
@karismasand - care-i faza, te-a suparat Olivian?
Trust, but verify.
@Dan - Deloc, de ce sa ma supere ... Am vrut sa spun ca nu mi se pare in regula sa-ti pui datele [aici depinde de natura lor] in alta parte decat unde le poti controla/supraveghea numai tu, nu altii. Hardurile externe sunt extrem de sigure
Stiu ca viitorul apartine cloud-ului dar nu din prisma stocarii ci din prisma accesarii datelor [care o contine implicit pe prima]. Multi vor fi incantati de acest lucru ... atat cei care le ofera dar mai ales cei care le gazduiesc.
Nu vreau sa intru in polemici pe tema asta, insa nu m-am putut abtine.
Succes!
De preferat un dedicat, iti faci upgrade la hard si stochezi cat vrei.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)