Este legal dpdv al Google sa pun un tag cloud pe site cu cuvintele cheie care ma intereseaza? Intreb pt ca vad din ce in ce mai multe implementari pe site-uri mari si serioase... dar parca e totusi un abuz.
Voi ce parere aveti?
Este legal dpdv al Google sa pun un tag cloud pe site cu cuvintele cheie care ma intereseaza? Intreb pt ca vad din ce in ce mai multe implementari pe site-uri mari si serioase... dar parca e totusi un abuz.
Voi ce parere aveti?
Abuz: TAG-mania sufoca Romania
OK, sa inteleg ca sunt penalizat daca pun asa ceva pe site? Ideea era nu sa fac spam, nu ma intereseaza decat 5-6 cuv cheie. Google cum considera asta? Ca pana si pe site-urile (bloguri) Microsoft am gasit.
Mersi!
(puteti face "merge" discutiei asteia cu cea din linkul de mai sus)
legal pt Google?
tare...nu stiam ca Google scrie si legi in ultimul rand...unde s-a ajuns....
In sensul ca incerc sa imi promovez site-ul fara sa fiu penalizat. Doar toti webmasterii depindem de cum bate vantul pe la Google... altfel ne apucam de altceva![]()
Este permis, dar eu nu iti recomand.
Detin in colectie siteuri cu cateva mii de cuvinte cheie si n-au fost penalizate. Depinde doar in ce element html le incadrezi![]()
teoretic tagurile nu sunt o problema pt google deocamdata, problema e sa nu duca spre pagini care nu au legatura cu tagul, ca o sa se gaseasca sa te raporteze...
punctul meu de vedere e ca pentru utilizatorul uman sunt o porcarie ... dar poate e doar o pareare neavizata
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
De ce sunt o porcarie?
Daca algoritmul de generare a unui tag cloud este cel corect si tag-urile sunt corecte atunci aceasta informatie iti poate fi de mare ajutor.
Ca nu toate lumea a inteles conceptul de tag si de tag cloud asta e altceva.
blog Daniel Buca
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)