1. MaXz
2. Matei
3. zaho
4. Dan
5. drago0sh
6. palaghianu
7. lovelife pentru site sarcina-nasterea.ro sau www.celule-stem.eu care ti se pare ca este ok pentru tine, eventual pot pune si alt site
1. MaXz
2. Matei
3. zaho
4. Dan
5. drago0sh
6. palaghianu
7. lovelife pentru site sarcina-nasterea.ro sau www.celule-stem.eu care ti se pare ca este ok pentru tine, eventual pot pune si alt site
Ultima modificare făcută de lovelife; 19th October 2011 la 23:28.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
misticalriver va roaga insistent sa ii trimiteti un PM cu site-ul pentru care vreti advertorial INAINTE sa va apucati sa scrieti, ca sa va dea acordul (valabil si pentru mine). Postarile lui sunt intarziate din motive tehnice necunoscute, asa ca m-a rugat pe mine sa va transmit.
Trust, but verify.
1. MaXz
2. Matei
3. zaho
4. Dan
5. drago0sh
6. palaghianu
7. lovelife
8. Tymbark - trimit PM cu site-ul
Signatura lipsa
Am colaborat, articolul a fost deja publicat.
1. MaXz
2. Matei
3. zaho
4. Dan
5. drago0sh
6. palaghianu
7. lovelife
8. Tymbark - trimit PM cu site-ul
9. Lukian - am trimis PM cu site-ul
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Si articolul meu a fost publicat si indexat in cateva minute. multumesc![]()
Signatura lipsa
mai e loc de un om. Lukian a fost respins, in timp ce rares e in categoria "reciprocitati". urmeaza sa ii postez si lui unul cat de curand, in afara listei de 10.
pana acum i-am postat lui MaXz si ieseanului meu, Tymbark.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
1. MaXz - publica
2. Matei
3. zaho
4. Dan
5. drago0sh
6. palaghianu
7. lovelife
8. Tymbark - publicat
9. Cristi Ursut
10. MarianG
Pe dragosh si Matei inca ii astept cu site-ul![]()
Doro a prins si ea un loc, inainte de aparitia "oficiala" a postarii. A observat postarea in "spy", o particica din ea, m-a contactat si a ramas sa ii public si ei un advertorial. Multumesc tuturor pentru colaborare
P.S: Uraaaa, nu imi mai intra postarile in moderare![]()
Trimis, publicat, indexat. Multumesc.
Sapte articole pana acum. Patru publicate, trei programate pe astazi. Ii astept cu materialul pe Dan, Lovelife, Cristi Ursut, Dragos si MarianG. Multumesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)