Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Google core May the Fourth update

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    51

Implicit

O treime-n sus, 1/3 in jos si restul la fel.
    Toate insa de pe 06.05, pe 05.05 la ora 12:00 erau la "locurile lor".

LE: și iar mi-au dispărut "favicoanele".

CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    441
    Putere Rep
    24

Implicit

Sunt curios cei care au avut cresteri, ce metode au folosit? ca unele site-uri trebuie sa fi si urcat

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de CalinB Vezi Post
    Sunt curios cei care au avut cresteri, ce metode au folosit? ca unele site-uri trebuie sa fi si urcat
    Off topic: crezi ca o sa-ti spună? Maxim ca au făcut SEO !
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Da, sunt scăderi majore. Cam 60% din website-urile mele s-au dus în jos dar cu siguranță nu vor rămâne așa.

matrimo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    44
    Posturi
    142
    Putere Rep
    26

Implicit

Constat o scadere de 4-5 pozitii in medie. Asta imi confirma parerea ca valoarea data de algoritmul Google continutului si backlink-urilor scad progresiv... spre zero dupa o anumita perioada.... si este nevoie constant de continut + back-linkuri 'proaspete'.

Constat ca siteurile competitorilor cu nume de domenii relativ noi de 1-2 ani au scazut in serp. Dar nu noutatea domeniului singurul motiv, deoarece am un site cu nume de domeniu mai vechi de 20 de ani si tot a scazut.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    949
    Putere Rep
    35

Implicit

Pe nisele mele observ ca site-urile cu autoritate foarte mare si-au pastrat primele pozitii. Nimic nou sau neobisnuit.

Ceea ce e curios insa e ca printre ele se gasesc acum si site-uri de calitate sub medie, lasate neactualizate de foarte mult timp, care au urcat de pe pagina 3 in top 10.

Update-ul asta pare mai mult o palma data celor mici, care isi actualizeaza site-urile si le intretin constant, cu speranta ca vor primi trafic din google. Greseala lor insa, ca mr G nu prea mai doreste sa le dea vizitatori “pe gratis” si ii obliga prin astfel de update-uri lipsite de predictibilitate sa cumpere adwords.

Concluzia o trage fiecare.

marianstefi20 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th February 2016
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Blog-ul meu a crescut, procentual, cu 10% in ranking-uri. Cred ca e posibil sa aiba legatura cu viteza de incarcare a site-ului ori noi modalitati de evaluare a continutului, fiindca este un blog pe care nu l-am mai intretinut de ceva vreme asa ca nu am facut vreo modificare. Deci orice variatie putea sa apara era doar din exterior.

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    27
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salutare, suntem in 13 si traficul tot cu 50% a ramas scazut si la mine, am pierdut pozitii importante. Insa nu stau si am inceput sa actionez pentru ca vad ca dupa Google ma ia gaia.
    Recomand:
    - Actualizati cu/adaugati continut important in articole/pagini la care ati observat scaderi.
    - Actualizati blogul/site-ul frecvent cu continut nou.
    - Renuntati la paginile ce nu au nici o valoare (exemplu articole despre Google+, cum sa faci urmaritori, etc)
    - Stergeti actualizati/stergeti continutul slab, va puteti folosi de siteliner.com pentru a vedea cat mai multe date.
    Incercati sa fiti la zi cu toate, nu mai faceti continut de umplutura, etc.

Stiu ca poate faci asta deja dar tot ai scazut, totusi, update-ul Google nu s-a terminat, acesta se intinde pe mai multe saptamani, acum se astepta un feedback pe baza modificarilor aduse iar dupa aceea se va decide daca vor reveni anumite pozitii ca inainte, sau totul va continua ca acum. Incercati sa oferiti calitate, nu incercati campanii de link building acum, pentru ca este periculos si o puteti face degeaba. Mai bine asteptati sa treaca acest update si dupa vedem ce se mai intampla.

Succes!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de MarianC Vezi Post
    Salutare, suntem in 13 si traficul tot cu 50% a ramas scazut si la mine, am pierdut pozitii importante. Insa nu stau si am inceput sa actionez pentru ca vad ca dupa Google ma ia gaia.

Succes!
    O chestie buna dupa noul UpDate: daca pana acum am vazut ca trecerea pe HTTPS ducea la o scadere initiala a traficului, acum am trecut un site si de a doua zi traficul a revenit la normal, ba chiar am vazut o crestere mica. Nu am facut redirect, pur si simplu am schimbat in WP adresa de la HTTP la HTTPS. Astept sa vad cat de repede se face trecerea in cautari la 100% sau ma rog intr-un procent cat mai mare.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    27
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    O chestie buna dupa noul UpDate: daca pana acum am vazut ca trecerea pe HTTPS ducea la o scadere initiala a traficului, acum am trecut un site si de a doua zi traficul a revenit la normal, ba chiar am vazut o crestere mica. Nu am facut redirect, pur si simplu am schimbat in WP adresa de la HTTP la HTTPS. Astept sa vad cat de repede se face trecerea in cautari la 100% sau ma rog intr-un procent cat mai mare.
    Acesta este un caz izolat, pentru ca de obicei cam toate site-uri au https, cei care au, printre care si eu, ce sa schimbam sa revenim sus? ) Nu prea avem ce, trebuie doar sa asteptam, vedem ce se intampla si apoi actionam in consencinta.
    Sper sa trecem totusi cu bine toti de acest update.

Am inteles ca este si vorba de un anumit bug, sau problema in altgoritm, de exemplu seviciul de indexare prin Google Search nu prea mai este bun, si intr-adevar acest lucru se aplica si la mine, chiar daca ii dau feach tot nu apare adresa, sau daca apare, apare pe mobil dar pe desktop tot nu se gaseste.

Cu siguranta au sarit cateva piulite, o sa mai fie un update si vor reveni rezultatele la normal.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google Core Update 13 ianuarie 2020
    De eterna în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 31st January 2020, 14:43
  2. Google Core Update 24 septembrie
    De andreiionut în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 1st October 2019, 07:41
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd August 2019, 15:51
  4. Google Update Iunie 2019 - 'June 2019 Core Update'
    De Claudyou în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 3rd July 2019, 00:13
  5. Google Quality Update (Phantom Update)
    De filip.camara în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2016, 14:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •