Google begins rollout of mobile-friendly search label in the mobile search snippets.
Surse:
Google Is Experimenting With Special Ranking For Mobile-Friendly Sites
Google Officially Launches "Mobile-Friendly" Labels In Mobile Search Results
Google begins rollout of mobile-friendly search label in the mobile search snippets.
Surse:
Google Is Experimenting With Special Ranking For Mobile-Friendly Sites
Google Officially Launches "Mobile-Friendly" Labels In Mobile Search Results
Era de asteptat in contextul in care tot mai multi folosesc dispozitive mobile. De fapt, demult se vorbeste despre aceasta posibilitate.
Pe mine insa m-ar interesa, daca exista un studiu, undeva, despre folosirea dispozitivelor mobile in Romania, si ma gandesc aici exclusiv la Romania. As vrea sa fac o comparatie, deoarece la mine intre anul 2012 si 2013 nu s-au vazut schimbari majore in ceea ce priveste raportul vizitelor venite de pe desktop si mobile, dar acum in 2014 acest procentaj s-a dublat. Ceea ce este destul de significativ...
Cineva a facut o cercetare mai aprofundata pe aceasta tema?
Pentru nisa de magazine online unde activez, mobile este la 30-35% din trafic! Da stiu, enorm, dar asta arata analytics!
Fb ajuta foarte mult la traficul de pe mobile, tabletele sunt si ele extrem de folosite, asa ca un 40% pentru 2015 este o cifra reala.
Magazin sau site fara responsive in 2014? Nu cred ca mai exista.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am observat de vreo luna ca aparea o imagine cu un telefon in dreptul siteurilor responsive sau care aveau versiune de mobil. Acum vad ca nu-mi mai apare nimic.
Realitatea facea redirect de cativa ani la .mobi. Chiar i-am analizat acum vreo 2 ani sa vad cum fac cu doua domenii separate.
Pe telefonul meu apare, chiar acum am testat.
Pentru cei care doresc să-și testeze site-ul dacă e Mobile-friendly - check this.
Basme, clar nu o sa rankezi mai bine pt ca ai site-ul optimizat pentru mobil. Dar e bine ca toti pun botul, $$ mai putini pentru operatorii de telecom si un browsing mai rapid cu petardele de android.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)