@ emm
Din cate stiu eu cautarea pe mobil se face pe google.com, daca nu modifici setarile telefonului. Asa e pe iphone (ipad), nu mai stiu cum era pe nokia sau alte telefoane. Dar pe iphone ca sa schimbi browser, te enervezi, si ca user clasic, nu-ti bati capul.
Iar daca caut de ex pe google.ro: service auto bucuresti (in caz de accident sa zicem), nu da nimic local, ca sa nu zic ca-mi da ambasada americii si o agentie de turism
in top 10 pe mobil.
Acum daca eu sunt firma de curatenie mocheta, si nu am facebook, google +, ce fac? Si trebuie sa apara in google places? Pai eu curat mochete.
Reviews sunt pe bani, si stie si google asta, asa ca pana nu le diferentiaza nu le poate "calcula".
Indicatorii financiari sunt inutili. Wallmart e gigant pe langa amazon, dar pe online produce doar 2% din vanzari, pe cand amazon 100%. Nu poti compara 2 site-uri pe indicatori financiari, pentru ca nu au relevanta. Poti cauta daca firma e in faliment, dar asta inseamna sa ai si "cui" la contact, si google sa aibe acces la "super portalul" de la fisc.
@ dragos. Esti off.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.