A incercat cineva LemmeFind.ro ?
Personal urasc motorul asta de cautare, cand incerc sa caut ceva pe google , imi apare o cautare efectuata pe lemmefind ...
In plus , limba folosita pe motor e o RomGleza![]()
Alte pareri ?Motor de CДѓutare din RomГўnia
A incercat cineva LemmeFind.ro ?
Personal urasc motorul asta de cautare, cand incerc sa caut ceva pe google , imi apare o cautare efectuata pe lemmefind ...
In plus , limba folosita pe motor e o RomGleza![]()
Alte pareri ?Motor de CДѓutare din RomГўnia
Rom Rusa poate, este scris cu alt set de caractere.
Am incercat cateva cautari si nu m-au multumit rezultatele.
Dar nu este romanesc, ar trebui mutat din subforum.
O fi facut de vreun american care crede ca slavona e limba oficiala in România.
am intrat si eu pe el ... slabut rau
facand comparatie am intrat pe el si am dar cautare pe cuvantul selldomain si am intrat si pe google ..... google mi-a afisat primul site ce ma interesa ... asta nici macar pe prima pagina nu era ... indexarea la pamant ...
Mai era unu cu un site MURFI .... motor de cautare cica ..... ala nu a gazit nici macar o pagina cu referire la selldomain si ma rugau pe mine sa le bag pagina....
Mai e pana se naste in romania un al doilea Larry Page sau Sergey Brin.
aproape toate motoarele de cautare romanesti sunt praf
Care mai e vraja sa faci un spider cand oricum nu poti depasi Google?
Ultima modificare făcută de Toto; 23rd May 2008 la 22:19.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Spune unul bun... daca tot zici ca "aproape" toate sunt proaste...
Acum 100 de ani se credea ca nu se poate merge cu trenul mai repede de 20 km la ora ca ne sufocam... La fel se credea ca nu se poate ajunge pe luna... Si sunt destui cei care au fost sceptici cu privire la posibilitatea de a cumpara ceva, candva, de pe internet. Si uite ca se poate.Postat în original de thefan
Probabil nu credeai sa traiesti sa vezi USA sa aiba probleme financiare... Si uite ca are.
Tine minte un singur lucru: orice este posibil cand vrei cu adevarat.
Gasesti ca este atat de important selldomain.ro incat sa fie indexat? Murfi spre deosebire de alte "motoare" filtreaza ce intra la indexare si ce nu... Si sa stii ca se accepta destul de multe... Daca nu a intrat, inseamna ca ori nu a ajuns sa fie indexat, ori a fost refuzat pe motive intemeiate... Poate spui mai clar ce intelegi prin "ma rugau pe mine sa le bag pagina" ca pe cuvant ca nu inteleg... Nu imi aduc aminte cand am avut noi doi vreo discutie sub orice forma si eu te-am rugat sa "bagi" vreo pagina undeva...
Ultima modificare făcută de Toto; 23rd May 2008 la 22:25.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
pai si ce motiv poate avea un motor sa refuze sa indexeze un site? altul decat spam? Conform murfi 99% din site-urile romanesti fac spam pt ca toate search-urile mele s-a sfarsit cu doar o mare reclama in fata.
Poate ca candva motoare noi erau bine venite pe piata (cand a intrat google peste marii colosi la vreme lui -Yahoo si Altavista) dar acuma e too late. Colosii sunt prea bine infipti. Si apoi orice motor nou care nu aduce noutate e vrajeala. Nu are nici o sansa si e pierdere de timp.
Hai sa dau exemplu de idee noua: un motor care sa indexeze imagini. Treaba ar mai merge pt ca singurul motor care face treaba asta este inca in closed beta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)