Te referi la editori voluntari? Gen ODP? Atunci e de treaba nu gluma si ai nevoie de oameni care sa se tina de proiectul asta.Originally posted by toto
[b]Cred ca aici solutia este interventia umana... voi ce credeti ? se poate si altfel ?
Te referi la editori voluntari? Gen ODP? Atunci e de treaba nu gluma si ai nevoie de oameni care sa se tina de proiectul asta.Originally posted by toto
[b]Cred ca aici solutia este interventia umana... voi ce credeti ? se poate si altfel ?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Ba probabil ca da...O clasa de Ip-uri (dedicata partii .ro a netului) nu ar putea rezolva o parte din treaba?
Da, editori umani... Ceea ce zici tu e cazul ideal ... Editorii ar urma sa fim eu si poate cativa prieteni .. Sincer nu cred sa gasesc pe cineva , voluntar sa faca asta... Si daca as gasi, probabil nu as avea incredere ... Nu stiu..Te referi la editori voluntari? Gen ODP? Atunci e de treaba nu gluma si ai nevoie de oameni care sa se tina de proiectul asta.
ip-urile le găsești pe toate cele care sînt din românia.
si daca site-ul e cu domeniu.ro si gazduit in state?...Originally posted by geosoft
[b]ip-urile le găsești pe toate cele care sînt din românia.
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
păi atunci e simplu... ai domeniul cu .ro![]()
Oricum ai rezolvat problema celor cu Ip-uri din clasa .ro
si daca ai site in limba chineza pt chinezi gazduit in ro? si daca ai site in engleza .com cu ip romanesc? multe companii straine isi fac site-uri la noi si le mai si gazduiesc aici...
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Atunci editorii vor scoate din rezultate paginile ce nu au continut .ro
Oricum mai raman in discutie acele site'uri ce au continut in limba romana, au un domeniu .com si un ip ce nu se afla in Romania. Cel mai bine este a se aplica metoda dictionarului, insa pentru acest lucru este nevoie de foarte multe resurse.
Poate va e de folos: How Search Engines Work si un Scurt istoric al moroarelor de cautare.
Spor
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)