corect
corect
daca gandim din start asa nu cred ca avem sanse sa facem un motor de cautare 100% romanesc care sa poate concura cu google. ganditi-va ca si google a avut un inceput, a avut si concurenti dar nu sa lasat pana nu i-a pus la pamant.
poate va avea si romanu o sansa cand nu va mai gandi asa.![]()
Eu astept sa faca un motor de cautare astia de la trafic sau neogen , desi neogen nu cred sa aiba o sansa , de cand si-a imbunatatit serviciile trafic !
topicul se cheama "Ce nu as dori de la un motor de cautare !" --sincer eu cred ca este stupid subiectulll..asa uite ca zic si eu ca nu mi as dori ca un motor de cautare sa mi faca mizerie prin casa ,nu?
auzi motor de cautare care sa ti ceara backlink ca sa te indexeze..ha.....
un topic util ar fi ce var determina sa va schimbati motorul de cautare?
Multumim Prometeu pentru "aprecieri".
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Daca tot suntem recunoscuti pe plan mondial pentru activitati de hacking...de ce sa nu punem mana sa facem ceva constructiv? Nu e greu sa faci un motor de cautare...poate nu de dimensiunea google, dar s-ar putea face ceva pentru site-urile romanesti. Principala caracteristica: FREE Ma gandesc acuma la un motor de cautare pentru produse ce se vand pe net.
Nu e chiar asa usor sa faci un motor de cautare...Motoare de cautare romanesti si straine s-au mai facut , dar fara succes din pacate ...problema cea mare e sa se impuna pe piata pentru ca nu e suficient sa fie bun si nici foarte bun ; ca sa darami o suprematie cum e cea impusa de Google trebuie sa aiba , dincolo de niste performante mai bune de genul numar pagini indexate, viteza de indexare ,ceva extraordinar.... raspunsuri diferite in functie de utilizator sau ceva la modul asta .Asta nu inseamna ca Google va fi etern...
eu nu vreau sa se incarce greu si sa nu aibe prea multa grafica
E foarte greu sa faci un motor de cautare pe care sa il si ridici la anumite standarde.Dar te cam agiti degeaba, ca lumea tot Google va folosi(mai ales in Romania)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)