Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Numar mic de vizititatori

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Am intrat pe site .. am dat 2 clickuri si am iesit. Concluzie ? Nu`mi place domeniul (suna mult prea suspect .co.cc), designul e cum e .., continut duplicat si neinteresant, nu ai url-uri seo friendly. La ce vrei sa te astepti ? La mii de unici pe zi ? Niciodata!

c|neva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd July 2007
    Vârstă
    39
    Posturi
    297
    Putere Rep
    35

Implicit

Văd că ţi s-a recomandat să organizezi ceva concurs şi să dai ca premiu eventual un domeniu. Din proprie experienţă îţi pot spune că astfel de metode nu-ţi vor aduce nimic, ba chiar o gaură în buget.
    Când ai nu numar mic de cititori/vizitatori/membri nu este indicat să organizezi concursuri din mai multe motive.
    1. Având în vedere că un site este la început nu arată încredere iar oamenii/concurenţii se aşteapta să fie vreo ţeapă.
    2. Premiile mici(domenii, stickuri, pixuri, cd-uri muzică) nu atrag pe nimeni, nu pe cei care îşi permit o conexiune la internet. Şi totuşi dacă există oameni intersaţi de ele sunt copii cu vârste cuprinse între 12-16 ani care încă nu li s-a încredinţat încă alocaţia ca să-şi poată permite un domeniu. Având în vedere profilul siteului nu cred că-ţi doreşti astfel de "afacerişti" pe acolo.
    3. Din proprie experienţă am învăţat ca un site la început cu 20 de utilizatori activi nu va aduce trafic mai mult dacă organizez vreun concurs cu premii în valoare chiar de 200RON(suma acceptabilă dacă e să mă limitez la beneficiile la care mi le-a adus respectivul site), prin diferite "obiecte", licienţe). Cum spuneam nu va aduce trafic ci doar noi membri care la sfârşitul concursului vor fi inactivi.
    4.Decât să organizezi un astfel de concurs mai bine suma probabil investită o investeşti în cumpărarea articolelor pe bloguri sau organizarea unui concurs prin care cel mai bun articol va fi premiat cu "X", însă si asta doar dacă există ceva audienţă, altfel vor aparea vreo 5 bloggeri necunoscuţi care la final îşi vor cere premiul. Sau de ce nu organizarea unei campanii de marketing.
    5.Chiar dacă vei introduce şi o metoda de referinta, ca utilizatorii să aducă alţii noi avand astfel ceva de câştigat nu vor exista rezultate mari decât dacă premiul este atractiv şi astfel de concursuri vor exista frecvent.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Zone Vezi Post
    Sincer, in afara de cei de pe acest site, cati credeti ca observa adresa? Am testat la munca pe 20 de oameni.. habar nu au ce reprezinta .ceva. Multi cred ca .ceva este tot denumirea site-ului. Pentru majoritatea oamenilor, denumirea site-ului este www.---.ceva .
    Credeti ca cei care cauta pe google si dau peste un site .co.cc ( ma refer la gramada de oameni neinitiati in domeniul internetului ) nu intra pe el pentru ca are extensia .co.cc sau .tk
    Foarte putini din potentialii vizitatori vor decide sa nu acceseze situl din cauza extensiei ...extensia nu este o cauza directa majora ,poate doar indirect , in SEO sa conteze extensia ...

robertorizo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th March 2008
    Vârstă
    46
    Posturi
    34
    Putere Rep
    34

Implicit

Cumpara-ti un domeniu .ro si fa un redirect din co.cc in domeniul nou. Usor, usor vei vedea ca lucrurile nu vor sta la fel de rau.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Zone Vezi Post
    Sincer, in afara de cei de pe acest site, cati credeti ca observa adresa? Am testat la munca pe 20 de oameni.. habar nu au ce reprezinta .ceva. Multi cred ca .ceva este tot denumirea site-ului. Pentru majoritatea oamenilor, denumirea site-ului este www.---.ceva .
    Credeti ca cei care cauta pe google si dau peste un site .co.cc ( ma refer la gramada de oameni neinitiati in domeniul internetului ) nu intra pe el pentru ca are extensia .co.cc sau .tk
    Ai dreptate, multi nu citesc cu atentie pe ce dau click, dau click la intamplare
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    50
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Ai dreptate, multi nu citesc cu atentie pe ce dau click, dau click la intamplare
    Dupa aia se mira lumea de ce crackerii au atata succes si unii se umplu de virusi , troieni sau alte oratanii !

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Numar IBL
    De ddumyy în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd April 2009, 01:55
  2. numar mare de fisiere
    De gigipok în forumul Server side
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th November 2008, 09:47
  3. Numar mic de URL-uri indexate in sitemap!
    De ronaldo30 în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 28th June 2008, 11:51
  4. numar de blocuri reclame
    De misu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th July 2007, 11:36
  5. Numar de reclame pe sanatate
    De Psyche în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th March 2007, 22:22

Permisiuni postare