daca trimiti un link pe messenger apare vreun refferer?
Nu - apare ca vizitator direct.
Boingeanu Ben
eu cred ca nu ai dreptate,pentru ca din pagina fiecarui participant la promotie se face un redirect 302 catre pagina principala a site-ului, de aceea apar ca vizite directe chiar daca vin din mai multe parti. si s-ar putea sa nu aiba codul trafic.ro pus pe pagina de contor. parerea mea. deci nu e chiar atat de sigur ca traficul e f]Postat în original de tataraseni @ Dec 31 2005, 10:49 AM) [post=8566
"Temerile" mi-au fost confirmate : traficul este fictiv sau generat artificial.
Am avut mai multe discutii cu cativa prieteni din domeniu si am ajuns la concluzia nu justifica traficul respectiv; sunt prea multe vizite directe si normal ar fi fost ca promotia respectiva sa genereze referinte.
In plus pe phpromania se discuta despre rolul functiei fsockopen in generarea de trafic si personal cred ca aceasta a fost.
[/QUOTE]
eu cred ca nu ai dreptate,pentru ca din pagina fiecarui participant la promotie se face un redirect 302 catre pagina principala a site-ului, de aceea apar ca vizite directe chiar daca vin din mai multe parti. si s-ar putea sa nu aiba codul trafic.ro pus pe pagina de contor. parerea mea. deci nu e chiar atat de sigur ca traficul e fictiv sau generat artificial.
Incearca link-ul acesta http://www.vegastel.ro/contor.php?id_vot=1
Iti apare trafic.ro ? Insemana ca se face contorizarea !
In plus a fost adaugate urmatoarele pe site-ul Vegastel :
Dobandirea unui punct presupune redirectionarea, acceptata, a unui vizitator, prin intermediul linkului de vot, catre site-ul Vegastel.
Link-ul poate fi trimis prin e-mail la orice destinatar care si-a dat acceptul, la un moment dat, pentru a primi mesaje de la adresa distribuitoare.
Link-ul poate fi postat pe orice site al carui webmaster isi da acceptul, cu conditia ca redirectionarea vizitatorilor sa se faca numai prin click pe link.
Nu recomandam folosirea camerelor de chat, deoarece acestea aduc voturi neverificabile, voturi care daca sunt prezente intr-o proportie mai mare de 10% pot duce la anularea punctajului.
Ne rezervam dreptul de a descalifica, fara preaviz, orice concurent, in cazul in care metodele de acumulare a punctelor contravin principiului de afiliere care face obiectul acestui concurs.
Concurentii descalificati se pot reinscrie.
am intrat de pe linkul respectiv, iar apoi am tras un ochi in trafic - este recunoscut ca si link extern, in nici un caz link direct - deci![]()
Boingeanu Ben
]Postat în original de ben @ Jan 4 2006, 04:51 PM) [post=8649
am intrat de pe linkul respectiv, iar apoi am tras un ochi in trafic - este recunoscut ca si link extern, in nici un caz link direct - deci
[/QUOTE]
Adica imi dai dreptate nu ???
- da, iti dau dreptate, orice vizitator care vine de pe un link id este monitorizat normal de trafic. Nu se justifica vizitatorii directi.
Boingeanu Ben
Tataraseni, cum sa nu aiba atatea vizite cand are partener top66.ro si astfel de cazuri de marsaviiPostat în original de tataraseni @ Dec 22 2005, 08:56 AM) [post=8318
http://x-x-x-photo.uv.ro/
Intra acolo, si da Enter, si asteapta redirectul final. In tot procesul ala de redirect se dau vreo 5-6 voturi in trafic, top66 si cine mai stie ce, pentru 4-5 s]
Uitati-va aici !
Site-ul cu pricina si-a triplat in numai 3 saptamani traficul fata de luna noiembrie. Cauza se pare a fi o promotie care a innebunit efectiv utilizatorii de internet
[/QUOTE]
Tataraseni, cum sa nu aiba atatea vizite cand are partener top66.ro si astfel de cazuri de marsavii
http://x-x-x-photo.uv.ro/
Intra acolo, si da Enter, si asteapta redirectul final. In tot procesul ala de redirect se dau vreo 5-6 voturi in trafic, top66 si cine mai stie ce, pentru 4-5 site-uri, inclusiv vegastel![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Dupa ce am sesizat pe cei de la Vegastel asupra diverselor posibilitati de fraudare si dupa ce le-am facut o intreaga demonstratie "matematica", au eliminat din clasament pe cei care aveau un punctaj de cateva sute de mii. Totusi si cei care au mai mult de 10.000 de puncte mi se par dubios de suspecti. Din referintele trafic.ro nu pot fi justificate acele voturi prin referinte de pe site-uri sau recomandari pe e-mail; chiar acceptand varianta unor topicuri de pe diverse forumuri sau anunturile initiate de concurentul 537 sau 573 pe evrika.ro aceasta nu justifica inflatia de puncte.
In locul celor de la Vegastel as acorda puncte numai pentru acele vizite care s-au soldat cu inscrierea vizitatorilor respectiv in promotie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)