Orice site nou "care vrea sa faca ceva in viata" are alocat un buget de publicitate. Si de multe ori e destul de mare. De ce crezi ca se aduc bani de ordinul milioanelor de $ de la fondurile de investitii pentru un start-up inca in beta? Odata publicitatea facuta lumea vorbeste, deci incep si linkurile naturale.

Un start bun pentru un site nou poate fi si inscrierea in site-urile de gen digg.

La a doua varianta, exista site-uri care au deja o modalitate de contact pentru link exchange.

In ultima instanta poti aborda si nesolicitat anumiti webmasteri, pentru a face link exchange. Daca site-ul e din acelasi domeniu si e-mailul e personalizat, nu mai e spam, e un fel de propunere de afacere.

Iar in cazul general, comunicarile comerciale automate sunt spam. Iau cazul Amazon, care profita de faptul ca sunt afiliat ca sa imi trimita tot felul de oferte. Amazon e destept, ma urmareste cand caut ceva pe site-ul lui, stie ce ma intereseaza, si de obicei imi trimite oferte tentante. Totusi le sterg fara drept de apel, si sunt relativ deranjat de ele. Si nici macar nu sunt nesolicitate, ca mi-am dat acordul sa le primesc.

si chiar am fost amenintat ca voi fi raportat pentru spam trimitandu-i unui webmaster un mesaj de la el de pe site propunandu-i un link exchange.
nebuni sunt multi

my 2 lei vechi