Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: BRAT publica primele rezultate ale monitorizarii

Afișare hibrid

pustiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th April 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    160
    Putere Rep
    37

Implicit

Pai nu trebuie sa le permiti, trebuie sa le dai bani pentru a te include in studiu.
    BRAT e o institutie non profit, deci la urma urmei singurul bine pe care il faci daca intri in BRAT e ca poti sa contribui la micsorarea taxelor pentru participanti.
    In ceea ce priveste datele, mi se pare normal sa nu fie publice decat o mica parte din ele. Nici pe trafic.ro nu sunt publice. De ce ar fi aici?
    Doar nu vrei ca cei care intra in BRAT sa plateasca iar concurenta sa analizeze rezultatele?

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Lightbulb

Citat Postat în original de pustiu Vezi Post
    Pai nu trebuie sa le permiti, trebuie sa le dai bani pentru a te include in studiu.
    BRAT e o institutie non profit, deci la urma urmei singurul bine pe care il faci daca intri in BRAT e ca poti sa contribui la micsorarea taxelor pentru participanti.
    In ceea ce priveste datele, mi se pare normal sa nu fie publice decat o mica parte din ele. Nici pe trafic.ro nu sunt publice. De ce ar fi aici?
    Doar nu vrei ca cei care intra in BRAT sa plateasca iar concurenta sa analizeze rezultatele?
    Imi pare foarte rau ca nu am fost mai clar !
    Eu folosesc cu mare succes suplimentele mozilla si unul dintre ele este NoScript , adica nu permit sa instaleze orice scrip , orice site !
    Brat-online l-am bagat la lista siteurilor care nu sunt de incredere !
    Credeti ca ma numara si pe mine daca nu le permit sa-si bage scriptul in computerul meu ?

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Vad ca subiectul propus de mine a trezit interesul multora dar din pacate nimeni nu a incercat sa dea o explicatie de bun simt a rapoartelor diferite oferite pentru doua site-uri de catre cele doua sisteme de monitorizare.

Revin cu datele initiale :

1) primul site : 58.000 vizitatori dupa trafic.ro, 90.000 dupa BRAT;
    3) al II - lea site : 85.000 vizitatori, dupa trafic.ro, 45.000 dupa BRAT;

Statisticile sunt pentru luna septembrie. Dupa trafic.ro avem un raport subunitar intre numarul de vizitatori ai primului site cu al II-lea site, mai exact 0,68... dupa BRAT acest raport nu doar ca este supraunitar dar mai e egal si cu 2...

Nedumerirea mea e unde e buba ???

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    51
    Posturi
    369
    Putere Rep
    39

Implicit

Se constata intr-adevar ceva diferente majore, dar cred ca ele tin strict de felul in care se numara vizitatorii unici. Adica, unii (Trafic) numara ca Pristanda steagurile... unu' la primarie... doua la scoala de fete... trei la prefectura... total 49, coane Fanica!... altii incearca sa pastreze numarul lor la nivelul absolut, adica daca unul mi-a venit pe site acum 2 saptamani, nu il mai numar inca o data dupa 2 saptamani. In Trafic vizitatorii se numara chiar de la o zi la alta, adica e oarecum normal ca de la o zi la alta sa il numeri diferit, dar nu mai e normal ca, daca iti intra de 7 ori in fiecare din cele 7 zile din decursul unei saptamani, sa il numeri ca pe 7 vizitatori. De aici discrepanta. Trafic.ro din cate am observat are tendinta de a raporta (mult) mai multi vizitatori, tocmai fiindca numara vizitatorii precum Pristanda steagurile. Cazul prezentat de Tataraseni (vizitatori mai multi in Brat decat in Trafic) este totusi surprinzator si ar merita investigat mai indeaproape. E posibil totusi sa fie vorba de o implementare proasta a unuia din scripturi.
    Lucian

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. BNR publica cursul cu delay
    De Butcher în forumul Continut web
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 20th June 2009, 14:30
  2. yahoo va publica reclame Adsense ?
    De evolution în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th June 2008, 15:40
  3. rezultate google
    De Mascka în forumul Google
    Răspunsuri: 3