pe de alta parte .. cateodata este bine ca informatiile sa fie publice ... de exemplu in momentul in care spui cuiva ca ai "nu-stiu-cat" trafic, cu toate ca ii dai un printscreen iti va spune ca se poate "fabrica" (manari, miscula, etc) un printscreen fals foarte usor, lucru care se poate evita cu anumite statistici publice.
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
mda....avantajele sunt mult mai putine decat dezavantajele
salut din nou,
am inceput sa folosesc si eu google analytics pentru website, dar cand verific datele, numarul de vizitatori este 0. si este imposibil, pentru ca stiu cel putin 2 vizitatori zilnici (eu, de la serviciu si de acasa). care sa fie problema?
Datele nu se actualizeaza real time, trebuie sa treaca putin timp (o zi parca) pana sa iti apara toti vizitatorii.
cred ca mai bine ai folosi addfreestats uite asta e linkul de sing up http://www8.addfreestats.com/cgi-bin/newuser.cgi . e mult mai usor de folosit decat google analytics, si are destule informatii care te pot ajuta cum ar fi ultimii 40 de viz o aproximare de cati vizitatori ai pe ziua respectivasi multe altele. cum functioneaza? ei iti dau un cod ca si la traffic pe care il pui in fiecare pagina a siteului tau. poti sa pui si numai pe index dar asa nu vei mai putea vedea ce pagini a vazut utilizatorul! eu il folosesc si sunt foarte multumit!
ps: nu e reclama, nu e site-ul meu (as fi vrut eu, eram milionar acum)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)