Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Idee: Vanzare situri pre-optimizate SEO pe comanda, la cheie

Afișare hibrid

cristi_s este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    23rd March 2016
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    140
    Putere Rep
    19

Implicit

daca siteul e gata construit, optimizat si produce bani, de ce sa il mai inchiriezi? nu e mai simplu sa il tii pt tine? am cunoscut un tip din chisinau care cu asta se ocupa, crea siteuri in engleza pt piata din sua, le aducea in primele pagini google si apoi le monetiza. facea bani frumosi.
    deci poti sa o iei si ca o sugestie - daca te pricepi bine la seo, poti sa iesi pe piata externa, se castiga mult mai bine decat in romanica noastra. bineinteles ca si concurenta e mai mare, dar aici depinde de talentul tau de seoist.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de cristi_s Vezi Post
    daca siteul e gata construit, optimizat si produce bani, de ce sa il mai inchiriezi? nu e mai simplu sa il tii pt tine? am cunoscut un tip din chisinau care cu asta se ocupa, crea siteuri in engleza pt piata din sua, le aducea in primele pagini google si apoi le monetiza. facea bani frumosi.
    deci poti sa o iei si ca o sugestie - daca te pricepi bine la seo, poti sa iesi pe piata externa, se castiga mult mai bine decat in romanica noastra. bineinteles ca si concurenta e mai mare, dar aici depinde de talentul tau de seoist.
    Nu e vorba doar de talent, ci de o intreaga metoda, pe care trebuie sa o ai pusa la punct. Si depinde de nisa. Nu e la fel in fiecare nisa. In Romania e alta mancare de peste, este poate de 100 ori mai usor.

Eu nu cred in talent de seoist, ci in munca, munca grea. Caile scurte au picioare scurte, pica repede. Desigur ca orice e posibil daca muncesti suficient.

Iar "bani frumosi" este ceva foarte subiectiv. Nota, discutia era doar o idee pusa in open, nu m-am apucat sa fac asta si nu cred ca o voi face, motivul fiind descris in fraza precedenta.

cristi_s este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    23rd March 2016
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    140
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Nu e vorba doar de talent, ci de o intreaga metoda, pe care trebuie sa o ai pusa la punct. Si depinde de nisa. Nu e la fel in fiecare nisa. In Romania e alta mancare de peste, este poate de 100 ori mai usor.

Eu nu cred in talent de seoist, ci in munca, munca grea. Caile scurte au picioare scurte, pica repede. Desigur ca orice e posibil daca muncesti suficient.

Iar "bani frumosi" este ceva foarte subiectiv. Nota, discutia era doar o idee pusa in open, nu m-am apucat sa fac asta si nu cred ca o voi face, motivul fiind descris in fraza precedenta.
    de acord cu tine, cuvantul "talent" poate ca nu e cel mai fericit, mai corect ar fi "aptitudini". practic, cum zicea si einstein, 10% inspiratie + 90% transpiratie.
    si clar ca in romania e mai usor, una e sa optimizezi un site pt "termopane" (1.8 mil rezultate) si alta e pt "pvc windows" (185 mil rezultate), deci fix de 100 de ori mai mult, asa cum ai zis si tu.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De vanzare 2 situri review-uri IT. electrocasnice
    De enzoloco în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 6th April 2017, 17:05
  2. Magazin online la cheie de vanzare
    De SeerKan în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st April 2012, 21:18
  3. Mai multe situri de vanzare [scripturi custom made]
    De SeerKan în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 16