Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Platforma eCommerce OpenSoruce / Inchiriata

meatball este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    16th April 2018
    Vārstă
    31
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit Platforma eCommerce OpenSoruce / Inchiriata

Buna seara tuturor, sunt nou in aceasta comunitate si pe nisa SEO.

Doresc sa-mi deschid un magazin online ( firma deja facuta, totul in regula ), cu maxim 50 de produse, insa intampin o " problema " in legatura cu alegerea platformei potrivite.

Ce platforme open-source ( woo commerce etc ) / platita lunar "inchiriate" ( CS - content speed, etc ) imi recomandati ?

Cel mai important lucru este, cat de bine se descurca platforma pe partea de SEO.

Am auzit de platforma ContentSpeed, iar acum nu stiu cat de bine se indexeaza fata de wordpress ( woo commerce ).

Acum poate o sa spuneti de buget, care bineinteles este cel mai important lucru ca in orice alta afacere on/offline. ( Buget creare site 600 de euro pentru inceput , buget SEO mult mai mult )

Astept pareri de la cunoscatori si imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia insa n-am gasit o alta categorie potrivita.
    Rog sa fie mutat in caz ca am gresit.
    Va multumesc,

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Gandeste-te cate produse ai, cate produse o sa ai peste 1 an sau 2, la fel si cu vizualizarile.

Pentru ceva mic eu as merge pe Woocomerce, am lucrat cu el mi se pare prietenos, daca vorbim de zeci de mii de produse inseamna ca magazinul tau nu e mic si probabil mai tarziu vei merge pe Magento(este numarul 1, cred am citit un articol.).
    Ca faci ceva custom fara vrun cms ai nevoie de ceva mii de euro . Deci nu e o solutie pentru tine.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    16th April 2018
    Vārstă
    31
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Maxim 100-150 de produse, nu mai mult.

La ce pret ar ajunge un magazin facut cu woo commerce ?

Nu as dori o platforma propie, ci una ca si woo sau una inchiriata si care este mai buna pe partea seo.

Ce parere aveti despre Content Speed pe partea SEO ?

Multumesc de raspuns.
    Ultima modificare făcută de meatball; 16th April 2018 la 22:53.

Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat īn original de meatball Vezi Post
    Maxim 100-150 de produse, nu mai mult.

La ce pret ar ajunge un magazin facut cu woo commerce ?

Nu as dori o platforma propie, ci una ca si woo sau una inchiriata si care este mai buna pe partea seo.

Ce parere aveti despre Content Speed pe partea SEO ?

Multumesc de raspuns.
    Nu fac seo, am facut in trecut dar eu acum sunt doar pentru programare , conteaza fix programatorul / integratorul care il face si ce doriti.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    28th March 2013
    Vārstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

Am vazut magazine in Wordpress facute cu bugete mai mari ca al tau si care erau niste pocnitori (sorcove, chestii viu colorate menite sa iti ia ochii) precum am vazut si magazine foarte ok, si unele chiar au avut succes. Wordpress e ok pentru un magazin mic dar ideea de baza este ca totul trebuie sa conlucreze pentru indeplinirea scopului final: vanzarea.
    Asta inseamna structura, aspect si functionare impecabile, usability, continut de calitate, investitii in promovare.

Partea de SEO nu poate fi chiar asa de usor separata pentru ca cine iti face magazinul trebuie sa aiba in vedere tot ceea ce tine de SEO on-page. Facute la voia intamplarii lucrurile nu prea au rezultatul dorit.

De content speed nu stiu daca intrebi unde trebuie... Am aruncat acum o privire peste un magazin de-al lor si pot sa spun ca mai au de lucru (opinia mea).

Cat costa? Un magazin cu WooCommerce poate fi gratuit daca il faci singur sau poate depasi de cateva ori (multe ori) bugetul tau. Depinde de multe chestii printre care gradul de personalizare, optimizare, numarul de produse, functionalitati suplimentare, ce ai si ce nu ai (Ai produsele (imagini, descrieri, specificatii)? Ai Logo?), etc. Adica e mult de munca si asta costa daca vrei sa fie bine facuta!

Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    16th April 2018
    Vārstă
    31
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Am inteles si va multumesc pentru raspunsuri.

Cunoasteti firme serioase si de incredere care iti pot pune un site de magazin online in woo commerce ?

Stiu ca se gaseste si pe google , dar sunt foarte multi si daca incep sa le incerc pe rand nu am facut nimic.

Baxi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data īnscrierii
    3rd June 2013
    Posturi
    54
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat īn original de meatball Vezi Post
    Buna seara tuturor, sunt nou in aceasta comunitate si pe nisa SEO.

Doresc sa-mi deschid un magazin online ( firma deja facuta, totul in regula ), cu maxim 50 de produse, insa intampin o " problema " in legatura cu alegerea platformei potrivite.

Ce platforme open-source ( woo commerce etc ) / platita lunar "inchiriate" ( CS - content speed, etc ) imi recomandati ?

Cel mai important lucru este, cat de bine se descurca platforma pe partea de SEO.

Am auzit de platforma ContentSpeed, iar acum nu stiu cat de bine se indexeaza fata de wordpress ( woo commerce ).

Acum poate o sa spuneti de buget, care bineinteles este cel mai important lucru ca in orice alta afacere on/offline. ( Buget creare site 600 de euro pentru inceput , buget SEO mult mai mult )

Astept pareri de la cunoscatori si imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia insa n-am gasit o alta categorie potrivita.
    Rog sa fie mutat in caz ca am gresit.
    Va multumesc,

Salut,

Ca sa iti poti face o idee trebuie sa te gandesti la urmatoarele:

- o platforma open-source nu inseamna gratuit. Daca o dezvolti tu inseamna ca investesti timpul tau in asta si nu te mai poti ocupa de business in sine ci trebuie sa dezvolti platforma in continuu. Daca ti-o dezvolta vreun freelancer sau agentie inseamna buget investit initial + unul lunar pentru mentenanta.
    - fiindca esti la inceput de drum eu as merge pe o platforma de gen Content Speed pentru ca imi ofera absolut tot, la cheie, si pot sa ii dau drumu la treaba cu un cost minim lunar. Restul de bani care i-as investii in mod normal in programare i-as redirectiona catre marketing sa aduc trafic catre site. Astfel poti sa vezi daca business-ul merge. Avand pe viitor un rulaj al banilor poti sa iti dezvolti site-ul pe orice platforma vrei.
    - orice site nou lansat pe piata indiferent pe ce platforma e facut e indexat de catre google. Indexarea nu are treaba cu ranking-ul, e o diferenta mare intre cele doua.

Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    16th April 2018
    Vārstă
    31
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Pai si atunci cum se descurca cei de la content speed pe partea de ranking ?
    Sau asta se ocupa firmele de marketing indiferent de platforma ?

Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

Implicit

Daca ai nevoie doar de un programator cu experienta pe partea de php, in special pe woocomerce iti pot recomand eu un prieten.
    Ofera si factura.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data īnscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vārstă
    48
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    38

Implicit

te pot ajuta si eu daca ai nevoie, am mai facut ceva magazine pe woocomerce si iti putem arata.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Plugin sau Platforma de ecommerce?
    De Tudor Daniel īn forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 23rd June 2017, 17:35
  2. Caut programator, cunoscator platforma ecommerce Interspire
    De Consumatorul īn forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th September 2015, 09:17
  3. Platforma eCommerce .NET
    De ValentinMilea īn forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th January 2014, 10:00
  4. Dilema - mag. online de pe o platforma la cheie "inchiriata" la wordpress ecommerce
    De Dragos Bunea īn forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 10th March 2012, 22:27
  5. Comunitate pe un ecommerce
    De kmedia īn forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th February 2011, 23:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii