Citat Postat în original de meatball Vezi Post
Buna seara tuturor, sunt nou in aceasta comunitate si pe nisa SEO.

Doresc sa-mi deschid un magazin online ( firma deja facuta, totul in regula ), cu maxim 50 de produse, insa intampin o " problema " in legatura cu alegerea platformei potrivite.

Ce platforme open-source ( woo commerce etc ) / platita lunar "inchiriate" ( CS - content speed, etc ) imi recomandati ?

Cel mai important lucru este, cat de bine se descurca platforma pe partea de SEO.

Am auzit de platforma ContentSpeed, iar acum nu stiu cat de bine se indexeaza fata de wordpress ( woo commerce ).

Acum poate o sa spuneti de buget, care bineinteles este cel mai important lucru ca in orice alta afacere on/offline. ( Buget creare site 600 de euro pentru inceput , buget SEO mult mai mult )

Astept pareri de la cunoscatori si imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia insa n-am gasit o alta categorie potrivita.
Rog sa fie mutat in caz ca am gresit.
Va multumesc,

Salut,

Ca sa iti poti face o idee trebuie sa te gandesti la urmatoarele:

- o platforma open-source nu inseamna gratuit. Daca o dezvolti tu inseamna ca investesti timpul tau in asta si nu te mai poti ocupa de business in sine ci trebuie sa dezvolti platforma in continuu. Daca ti-o dezvolta vreun freelancer sau agentie inseamna buget investit initial + unul lunar pentru mentenanta.
- fiindca esti la inceput de drum eu as merge pe o platforma de gen Content Speed pentru ca imi ofera absolut tot, la cheie, si pot sa ii dau drumu la treaba cu un cost minim lunar. Restul de bani care i-as investii in mod normal in programare i-as redirectiona catre marketing sa aduc trafic catre site. Astfel poti sa vezi daca business-ul merge. Avand pe viitor un rulaj al banilor poti sa iti dezvolti site-ul pe orice platforma vrei.
- orice site nou lansat pe piata indiferent pe ce platforma e facut e indexat de catre google. Indexarea nu are treaba cu ranking-ul, e o diferenta mare intre cele doua.