Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Promovare prin SMS

Afișare hibrid

PetreE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    72
    Putere Rep
    20

Question Promovare prin SMS

Salutare,

Am creat un serviciu de promovare prin SMS(web to sms) si am cateva intrebari ce tin de legislatie.
    Administrez cateva magazine online din nisa: haine online, auto si instalatii termice, in aceste magazine online exista o bifa la crearea contului care prin bifare utilizatorul isi da acordul expres la prelucrarea numarului de telefon in scopul primirii de SMS-uri informative si promotionale. Din pct de vedere legal, tigand cont de termenii si conditiile de pe acele websiteuri unde este specificat ca prin bifarea "Prelucrare numar de telefon" se accepta primirea de mesaje promotionale si/sau informative, pot avea plangeri catre autoritati?

Multumesc anticipat pentru citirea acestui post si/sau pentru raspunsuri!

PS: Eu ca magazin cand cineva si-a facut cont si a bifat ca vrea sa primeasca ofere promotionale si mesaje informative prin sms, pot sa-l invit sa acceseze si alt website? (cam asta e ideea principala)
    Ultima modificare făcută de PetreE; 11th June 2015 la 09:26.

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Nu stiu din punct de vedere legislativ insa, dupa logica mea, din moment ce a ''semnat'' (bifat) ca e de acord nu vad care ar fi problema.

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    36

Implicit

Ar trebui sa specifici la termeni si conditii bolduit ca este expres de acord sa primeasca mesaje promotionale prin sms DE LA WEBSITE SI PARTENERII SAI, unde la website 1 ai o pagina special creata si scrii toti partenerii...Chiar si asa poti avea reclamatii daca trimiti mesaje in exces.

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    24

Implicit

Documentează-te aici: Pagina principală (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal)

Citat Postat în original de PetreE Vezi Post
    Salutare,

Am creat un serviciu de promovare prin SMS(web to sms) si am cateva intrebari ce tin de legislatie.
    Administrez cateva magazine online din nisa: haine online, auto si instalatii termice, in aceste magazine online exista o bifa la crearea contului care prin bifare utilizatorul isi da acordul expres la prelucrarea numarului de telefon in scopul primirii de SMS-uri informative si promotionale. Din pct de vedere legal, tigand cont de termenii si conditiile de pe acele websiteuri unde este specificat ca prin bifarea "Prelucrare numar de telefon" se accepta primirea de mesaje promotionale si/sau informative, pot avea plangeri catre autoritati?

Multumesc anticipat pentru citirea acestui post si/sau pentru raspunsuri!

PS: Eu ca magazin cand cineva si-a facut cont si a bifat ca vrea sa primeasca ofere promotionale si mesaje informative prin sms, pot sa-l invit sa acceseze si alt website? (cam asta e ideea principala)

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    72
    Putere Rep
    20

Implicit

Multumesc pentru pareri.

Este cineva care a incercat aceasta metoda de promovare? A avut succes? A avut probleme de natura legislativa?

PS: Se va da sms, la o ora rezonabila, doar un sms per nr de telefon. Detin putin peste 200.000 de contacte, clasificate pe varsta, judet/oras, categorie site de provenienta, deci sunt destule astfel incat sa nu stresez.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Cred ca e foarte important sa am posibilitatea sa ma dezabonez.

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    72
    Putere Rep
    20

Implicit

Mersi Dan, aceasta e o idee buna, insa nu stiu cum as putea s-o implementez.... Cred ca la finanul SMS-ului voi scrie: Pentru dezabonarea raspunde-ti cu "NU" si apoi interpretez eu raspunsurile in PHP, dar treaba asta "mananca " din caracterele unui SMS.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Stiu ca e mai greu, dar e foarte frustrant (ca client) sa nu poti opri sms-urile. Cred ca poti sa-i indrumi si online, in contul lor, cu o adresa gen bit.ly/dezab, orice numai sa se poata

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    72
    Putere Rep
    20

Implicit

Daca il indrum catre site pierde vremea, pe mine ma intereseaza sa intre pe noul site din SMS nu pe siteul de unde i-am luat numarul, aici este de studiat cand voi da drumul primei campanii. Cred ca e mai bine sa ii las prin SMS, ptr ca nu il mai duc pe siteul de unde s-a abonatsa aibe vreo tentativa sa ramana pe siteul acela, ci lui ii apare doar link-ul ce vreau sa-l promovez.
    Oricum ar fi, voi lasa posibilitatea de dezabonare, voi face cateva campanii ptr a vedea cum se comporta mai bine.

Daca exista vreun doritor, pot sa incep de acum campaniile. Nu voi cere bani suplimentari pentru serviciu, asadar costul este doar 0.01 euro /sms (TVA inclus). Emit factura daca este cazul. Tot celui care m-a ajuta in cazul in care rezultatul asteptarilor sale este oky si va mai face vreo comanda pe viitor va primi un discount de 50%.

gmc
    gmc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    4th December 2013
    Posturi
    148
    Putere Rep
    23

Implicit

La campania pe care o oferi mai sus, cele 200k nr de tel au mai fost folosite in campanii? Cum procedezi pt stabilire plan campanie? Care este nr minim de sms/campanie?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Promovare prin SMS
    De AlexMar în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 3rd December 2014, 20:47
  2. promovare prin articole
    De melc în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 29th December 2009, 01:44
  3. Promovare prin concursuri?
    De Popescu Marian în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Ultimul Post: 28th June 2008, 21:56
  4. Promovare prin subdomenii
    De fedoras în forumul Domenii
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th February 2007, 12:08
  5. Promovare prin ebay.com
    De zuk în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Ultimul Post: 25th September 2006, 02:21

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •