Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Promovare prin SMS

PetreE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    72
    Putere Rep
    21

Implicit

Nu au mai fost folosite! Se trimit maxim 1000 de sms o data (adica intr-o secunda).
    Numar minim campanie 10.000.
    In cazul in care un numar nu mai este valabil, eu voi primi raspuns "numar invalid" si nu vei fi taxat, si se va aloca automat alt numar ptr trimitere! Oricum acest caz cu numere invalide este rar,deoarece asa cum v-am zis numerele provin de la magazine online.

PS: Am creat acest post pentru informatii/pareri legislative, daca sunteti interesati discutam in alt loc(pm,telefon, skype), pentru a nu primi cumva avertisment de la administratori.

gmc
    gmc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    4th December 2013
    Posturi
    148
    Putere Rep
    23

Implicit

E bine sa faci un topic separat pt oferta cu toate explicatiile pe care deja le ai dat si alte informatii importante cum ar fi raspunderea sau nu a firmei care apare in sms publicitar

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    72
    Putere Rep
    21

Implicit

Conform unui contract semanat si stampilat, firma mea isi va asuma raspunderea asupra continutului trimis si numerelor utilizat!
    Intre timp am discutat cu un avocat si sunt cateva portite in legislatia care imi permit sa fac lucrul acesta, promovare prin SMS.

PS: Sunt prea nou pe forum, ca sa pot crea un topic pentru oferta, de aceea am si evitat sa vorbesc de costuri si oferta in sine.

O zi buna va doresc tuturor.

matrimo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    46
    Posturi
    142
    Putere Rep
    29

Implicit

Tare as fi curios de rata de conversie cu privire la crearea unor noi conturi pe site-urile promovate prin sms. Eu am incercat, insa nu am fost deloc multumit. Oricum pregateste-te sa primesti si injuraturi de la cativa destinatari care se vor arata categoric dezinteresati de oferta trimisa prin sms. Intereseaza-te si la operatorii de telefonie daca nu vor bloca aplicatia ta, dat fiind numarul mare de sms-uri pe care le va expedia. In locul tau as limita trimiterea a maxim 250 sms-uri/secunda.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    72
    Putere Rep
    21

Implicit

Am contract cu operatorii, nu am facut ceva de "capul meu" am anumite numere inregistrate in sistemul lor dupa care expediez SMS.
    Daca trimiti sms-uri de capul tau, cu programe automate fara un contract care face obiceul acestui serviciu de sms marketing in prealabil cu operatorul de telefonie mobila risti procese si foarte multi bani de platit daune, daca citesti de exemplu in termenii si conditiile de la Vodafone o sa gasesti acest lucru.

Singura limitare separat de trimiterea a celor 1000 de sms-uri odata, este faptul ca in aceasi campanie NU poate fi folosit de doua ori sau mai mult ori acelasi numar de destinatar.

Numai bine.
    Ultima modificare făcută de PetreE; 14th June 2015 la 01:04.

gmc
    gmc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    4th December 2013
    Posturi
    148
    Putere Rep
    23

Implicit

dar daca faci campanii pt 2 firme diferite in zile consecutive, acelasi nr destinatar poate primi 2 sms-uri?

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    72
    Putere Rep
    21

Implicit

Datorita faptului ca filtrez numerele dupa categoria din care provine siteul de unde le-am preluat si dupa data ultimei trimitere, cu siguranta nu o sa dau in zile consecutive SMS catre acelasi numar. In puls de asta numarul de sms-uri ce il detin creste zilnic deoarece magazinele de unde preiau numerele de telefon sunt sunt active, sunt magazine destul de mari cu activitate atat online cat si offline(mall-uri).

Voi alege clientii si le voi programa campaniile astfel incat sa fie bine si ptr cel care vrea sa tirmita sms-uri cat si ptr cel care primeste.

Cred ca multi vor folosi acest serviciu care il ofer eu, de sms marketing, ptr a da sms-uri catre clientii lor, deci atunci se vor exclude multe din "porblemele" dezbatute de noi in acest post.
    Practiv eu ofer doua variante: sms catre clientii tai si sms catre o baza de date proprie.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de PetreE Vezi Post
    Datorita faptului ca filtrez numerele dupa categoria din care provine siteul de unde le-am preluat si dupa data ultimei trimitere, cu siguranta nu o sa dau in zile consecutive SMS catre acelasi numar. In puls de asta numarul de sms-uri ce il detin creste zilnic deoarece magazinele de unde preiau numerele de telefon sunt sunt active, sunt magazine destul de mari cu activitate atat online cat si offline(mall-uri).

Voi alege clientii si le voi programa campaniile astfel incat sa fie bine si ptr cel care vrea sa tirmita sms-uri cat si ptr cel care primeste.

Cred ca multi vor folosi acest serviciu care il ofer eu, de sms marketing, ptr a da sms-uri catre clientii lor, deci atunci se vor exclude multe din "porblemele" dezbatute de noi in acest post.
    Practiv eu ofer doua variante: sms catre clientii tai si sms catre o baza de date proprie.
    La 0.01 e ok sms pentru clienti, eu folosesc o firma cu 0.027. Magazinele trimit 2 sms-uri in medie per client, asa ca 0.01 este ok. Cand ai un api, vorbim.

Spam-ul in shimb eu nu il accept si nu-l promovez. Daca incep sa primesc spam pentru ca am comandat de la un magazin, atunci o sa fiu mai atent cu magazinele de unde comand, iar pe viitor o sa le evit complet pe cele care imi "vand" datele.
    Nu stiu daca e legal ce faci, nu am cunostintele necesare, dar eu primesc sms-uri de la diverse magazine sau in zone din mall-uri. Niciodata nu o sa cumpar de la acele magazine, pentru ca urasc spam-ul.

Spamul prin sms cred ca este mult mai toxic fata de spamul prin email. Clientii satui de spam, o sa treaca/scrie numere de mobil fictive, comenzile nu se confirma/livreaza, ... haos!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    1st June 2015
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    72
    Putere Rep
    21

Implicit

Ai dreaptate in ceea ce priveste spam-ul prin sms.

Despre API o sa-ti dau acum un PM.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Promovare prin SMS
    De AlexMar în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 3rd December 2014, 20:47
  2. promovare prin articole
    De melc în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 29th December 2009, 01:44
  3. Promovare prin concursuri?
    De Popescu Marian în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Ultimul Post: 28th June 2008, 21:56
  4. Promovare prin subdomenii
    De fedoras în forumul Domenii
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th February 2007, 12:08
  5. Promovare prin ebay.com
    De zuk în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Ultimul Post: 25th September 2006, 02:21

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •