Postat în original de
PetreE
Datorita faptului ca filtrez numerele dupa categoria din care provine siteul de unde le-am preluat si dupa data ultimei trimitere, cu siguranta nu o sa dau in zile consecutive SMS catre acelasi numar. In puls de asta numarul de sms-uri ce il detin creste zilnic deoarece magazinele de unde preiau numerele de telefon sunt sunt active, sunt magazine destul de mari cu activitate atat online cat si offline(mall-uri).
Voi alege clientii si le voi programa campaniile astfel incat sa fie bine si ptr cel care vrea sa tirmita sms-uri cat si ptr cel care primeste.
Cred ca multi vor folosi acest serviciu care il ofer eu, de sms marketing, ptr a da sms-uri catre clientii lor, deci atunci se vor exclude multe din "porblemele" dezbatute de noi in acest post.
Practiv eu ofer doua variante: sms catre clientii tai si sms catre o baza de date proprie.
La 0.01 e ok sms pentru clienti, eu folosesc o firma cu 0.027. Magazinele trimit 2 sms-uri in medie per client, asa ca 0.01 este ok. Cand ai un api, vorbim.
Spam-ul in shimb eu nu il accept si nu-l promovez. Daca incep sa primesc spam pentru ca am comandat de la un magazin, atunci o sa fiu mai atent cu magazinele de unde comand, iar pe viitor o sa le evit complet pe cele care imi "vand" datele.
Nu stiu daca e legal ce faci, nu am cunostintele necesare, dar eu primesc sms-uri de la diverse magazine sau in zone din mall-uri. Niciodata nu o sa cumpar de la acele magazine, pentru ca urasc spam-ul.
Spamul prin sms cred ca este mult mai toxic fata de spamul prin email. Clientii satui de spam, o sa treaca/scrie numere de mobil fictive, comenzile nu se confirma/livreaza, ... haos!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.