Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Promovare carte - ebook

Mika79 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    14th August 2013
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    39
    Putere Rep
    21

Implicit

O poti oferi in varianta gratuita unor persoane care sa scrie despre ea, insa ai dreptate cand spui ca ce e gratuit nu e asociat cu calitatea. Ma intreb daca nu poti apela si la Adwords pt vanzarea ei- sa pui link spre cartea publicata online (zic si eu, nu cunosc sistemul Adwords foarte bine).

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    38

Implicit

Felicitari pentru carte si pentru curajul de a o publica! Si eu lupt de ceva vreme cu un manuscris si m-am gandit de multe ori care ar fi cea mai buna varianta de publicare. Deocamdata am ramas blocata la capitolul "cum sa-ti faci curajul sa publici".

Referitor la intrebarile tale:

- Credeti ca ar trebui sa ofer gratuit si download-ul PDF?
    Cred ca ar trebui sa o oferi spre download, si nu doar in format PDF, ci si MOBI, EPUB (pentru ebook readere). Tot mai multi oameni (mai ales in UK/US) citesc cartile de diverse deviceuri. Si eu tot de pe Kindle ti-as citi cartea, nicidecum de pe laptop. Nu stiu cate pagini are dar daca e mai lunga s-ar putea sa nu gasesti prea multi cititori dispusi sa stea ore in sir cu ochii in monitor.

- Free sau contra cost?
    Tind spre varianta contra cost (50-99 centi / download), dar n-am argumente pentru alegere, e o parere subiectiva. Faptul ca ti-ai luat timp sa pui idei pentru ca altii sa le citeasca e un efort. Orice efort merita sa fie rasplatit. Sa-ti vinzi munca pe nimic ar putea sa scada "valoarea" produsului in ochii cititorilor.
    S-ar putea sa fie relevant sa diferentiezi si publicul RO de cel EN. La publicul strain ma astept sa aiba succes mai mare varianta platita, vreme ce in RO multi se agata de gratuitati. E important ce public tinta are cartea ta, daca e gandita pentru oameni mai 'saraci' sau mai 'avuti'.

Care ar fi cea mai buna modalitate de a promova un astfel de produs free?

Probabil cea mai importanta intrebare... cum o faci citita. Ariel (arielu.ro) a lansat in urma cu un an tot o carte de dezvoltare pe care a reusit sa o promoveze super bine prin: facebook, lansari, reclama pe alte bloguri motivationale, workshopuri si evenimente. Eu in locul tau as incerca sa patrund usor in breasla "motivationala" de la noi din tara.
    Ideea cu blogul cred ca are mare potential - e o cale buna de a incepe un dialog cu alti speakeri/traineri din tara si de a iti crea pas cu pas un renume in breasla.

Mult, mult succes si abia astept sa citesc. :-)

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    80

Implicit

Pay what you want pentru ultimile 10 pagini.
    Caut cu jingle.ro.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Wordpress SEO Ebook
    De Tudi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 28th January 2014, 19:52
  2. Carte de SEO
    De emm în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 30th June 2013, 20:27
  3. Drepturi de autor - carte/ebook
    De emm în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 18th February 2013, 23:48
  4. carte css
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 18th September 2008, 17:56
  5. Buy My Stupid EBook!!!
    De necropsique în forumul Bar, lobby...