Bre, nu o lua personal. Nu e un atac la adresa taEra o discutie de principiu.
Desigur ca analizez ce face concurenta, dar, incerc aproape intotdeauna sa aduc linkuri mai bune ca ale lor.
Bre, nu o lua personal. Nu e un atac la adresa taEra o discutie de principiu.
Desigur ca analizez ce face concurenta, dar, incerc aproape intotdeauna sa aduc linkuri mai bune ca ale lor.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Discutam desigur.
Pai normal ca se analizeaza, cand incep un nou site fiecare post care va fi facut este rezultatul unei analize facut pe cuvintele cheie (vb de afiliere), a concurentei pe acele cuvinte cheie, a profilului de linkuri a cee ce as putea face eu in plus fata de concurenta si mai bine. Nu intodeauna ce fac ceilalti e bine, acu na depinde de experienta, de esecurile din trecut de cat de bine se face analiza.
Pe de alta parte stau si ma gandesc: cu atatea pande si pinguini ar trebui ca cei din locurile fruntase sa fie cat de cat filtrati, ar trebui sa fie numai site alese pe spranceana (vb de nise) deci ceea ce au facut au facut bine......
Exceptiile nu se iau in considerare.
Salut,
Din cate am citit aici am vazut ca se zice ca pentru ori ce site se foloseste acelasi linkbuilding, as dori sa precizez ca inainte de a se face o campanie de linkbuilding trebuie facuta o analiza deoarece daca se pun prea multe link pot dauna site-ului.
Google nu mai pune foarte mare accent pe link-uri ci pe partea de optimizare seo on-page, ultimele proiecte executate de catre mine au fost facute cu foarte putine link maxim de pe 10 site-uri si se afla in top google "nu au o concurenta grea este de clasa medie in general unul din ele este in primele locuri dupa cuvantul (statii radio cb)".
Trebuie sa aveti mare grija la partea de off-page deoarece se iau penalizari foarte usor pentru off-page in momentul de fata.
da si nu. daca faci prea multe backlinkuri intr-un timp foarte scurt si apoi vine o perioada in care nu mai faci nimic, e clara treaba si iti iei penalizare. dar daca faci multe backlinkuri (ca volum) intr-un mod "natural" si toate sunt curate si de pe siteuri cu autoritate, nu iti dauneaza.
Asta este o chestie pe care o cred doar cei care lucreaza pe keyworduri fara concurenta reala. O concurenta "decenta" are siterile/paginile optimizate on page aproape de perfectie.Google nu mai pune foarte mare accent pe link-uri ci pe partea de optimizare seo on-page
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)