Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 32

Subiect: Tehnici avansate de linkbuilding

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    43

Smile Tehnici avansate de linkbuilding

Majoritatea membrilor acestei comunitati sustin ca tehnicile de link building precum commenturile in bloguri sau cumpararea advertorialelor sunt tehnici simple pentru incepatori. Intradevar, acest lucru este foarte adevarat, tehnicile de genul sunt foarte populare si la indemana oricui.

Multi dintre voi detineti sau faceti seo pentru siteuri mai mari, ei bine cum faceti link building pentru acestea?

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Tehnicile sunt aceleasi pentru toata lumea, diferenta o face bugetul. "Incepatori" e o forma mai politicoasa de a spune "seo fara buget". Strange tu un buget de peste 300-500 de euro si o sa vezi cate porti o sa ti se deschida
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Tehnicile mai avansate tin de experienta fiecaruia. Acu sincer nu cred ca cineva ar dezvalui prea mult din secretele meseriei, din ceea ce stie el ca merge, metodele sale de a promova un site
    Meseria "se fura" prin diferite metode(vezi ahref) analizeaza ce a facut concurenta, ce fac alti, citeste printre randuri, pe forum se gasesc destule informatii nu nu mai pentru incepatari, totul e sa stii sa citesti printre randuri.

lawrians este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    264
    Putere Rep
    30

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cred ca haos are dreptate. Totul tine de buget!
    Cred ca ne bazam cu totii pe link-urile din advertoriale si commenturi pe bloguri. Restul sunt niste "add-onuri". Conteaza insa unde le pui...si advertorialele si commenturile...si asta tine de buget (in cazul advertorialelor)
    Am un blog cu Amenajari Interioare

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Meseria "se fura" prin diferite metode(vezi ahref) analizeaza ce a facut concurenta, ce fac alti, citeste printre randuri, pe forum se gasesc destule informatii nu nu mai pentru incepatari, totul e sa stii sa citesti printre randuri.
    Asta este cea mai mare greseala posibila: sa incerci sa imiti profilul de linkuri a concurentei. Daca nu ma inseala memoria, avea Tom un post extrem de interesant pe aceasta tema pe blogul lui. Revin cu url-ul daca il gasesc.

Edit: http://www.attagency.ro/blog/optimiz...tegia-seo.html . Lectura placuta.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de lawrians Vezi Post
    Cred ca haos are dreptate. Totul tine de buget!
    Cred ca ne bazam cu totii pe link-urile din advertoriale si commenturi pe bloguri. Restul sunt niste "add-onuri". Conteaza insa unde le pui...si advertorialele si commenturile...si asta tine de buget (in cazul advertorialelor)
    A te baza pe una sau 2 metode de backling e gresit mai ales cu ultimele update de algoritm de la misteriosul google, mizeaza pe diversitate si autoritate, integrarea cu social network, etc

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Asta este cea mai mare greseala posibila: sa incerci sa imiti profilul de linkuri a concurentei. Daca nu ma inseala memoria, avea Tom un post extrem de interesant pe aceasta tema pe blogul lui. Revin cu url-ul daca il gasesc.

Edit: NU lasa competitia sa-ti decida strategia SEO . Lectura placuta.
    Roby acolo undeva in fraza este si cuvantul "analizeaza" nu am spus fa ce face si concurenta. De la la "analiza" si pana la copia sau imita este cale lunga.
    Ultima modificare făcută de alias74; 9th April 2013 la 11:45.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

A te baza pe una sau 2 metode de backling e gresit mai ales cu ultimele update de algoritm de la misteriosul google, mizeaza pe diversitate si autoritate, integrarea cu social network, etc
    Uite aici o lista cu 100 de metode de pe siteul colegului Mailat. Deoarece e imposibil sa le realizezi pe toate singur, va trebui pana la urma sa platesti pentru unele sau chiar pentru toate. Deci, totul depinde de buget. Q.E.D.

Ps: https://www.google.ro/#q=metode+de+link+building , Link building - Wikipedia, the free encyclopedia , https://www.google.com/#q=link+building+techniques toate sunt avansate
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Roby acolo undeva in fraza este si cuvantul "analizeaza" nu am spus fa ce face si concurenta. De la la "analiza" si pana la copia sau imita este cale lunga.
    Intre a "analiza" si a copia profilul de linkuri este o granita atat de fragila, incat trebuia mentionat acest aspect. De cate ori nu ai facut acest lucru? Fii sincer ....
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Sa ma uit ce face concurenta ? De fiecare data
    sa pun linkuri unde pune concurenta ? Doar acolo unde consider eu ca este bine cu ancorele pe care le consider eu catre sectiuni din site pe care le consider eu relevante.
    Tu nu analizezi concurenta ?

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Bre, nu o lua personal. Nu e un atac la adresa ta Era o discutie de principiu.
    Desigur ca analizez ce face concurenta, dar, incerc aproape intotdeauna sa aduc linkuri mai bune ca ale lor.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ghid - Cum sa iti faci un site de micronisa fara cunostinte avansate
    De Serban Cristian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 61
    Ultimul Post: 10th November 2022, 20:55
  2. Se cauta programator wordpress cu cunostinte avansate SEO
    De Cristi G în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 20th September 2011, 16:11
  3. Tehnici de optimizare
    De crysty_23 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 30th April 2009, 19:59
  4. Tehnici de optimizare non-conventionale
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd December 2008, 10:47
  5. Adsense - tehnici de imbunatatire a CTR si eCPM
    De Ioan Margineanu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th March 2007, 19:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •