Este eficienta atata timp cat iti alegi cu grija directoarele unde inscrii si felul in care inscrii.
Sunt adeptul link exchange-ului, dar negasind parteneri acum un an m-am apucat de inscris un nr de siteuri in directoare pentru a testa.
Am ales mai multe directoare si am alcatuit o lista cu aproape o suta de directoare pentru .ro. Site-urile au urcat repede, dar avand multe siteuri si fiind un efort destul de mare am renuntat. Site-urile pe care le-am inscris atunci, chiar daca au mai cazut si acum se pastreaza pe prima pagina, fara sa mai fi facut absolut nimic. Observ la perioade de timp cum mai cad cate 1-2 pozitii, intr-un ritm constant, probabil ca linkurile isi pierd din relevanta.
De evitat:
Deoarece efortul de a inscrie manual in directoare mi s-a parut mare, am platit unei firme de seo 9E, pentru a-mi inscrie 3 siteuri in directoare, eram curios de efecte.
Mi le-au inscris in vreo 400 de directoare, peste 2 zile cand mi-au trimis raportul am ramas masca. Nici nu m-am gandit ca directoarele nu sunt in limba romana, erau doar vreo 50 in rest in engleza, multe extensii .info, .org.
Pot sa spun ca cele 3 siteuri care aveau pozitii acceptabile in SE, duse au fost!
Abia acum cu ceva efort au inceput sa iasa la suprafata.

Răspunde cu citat