Am vazut pe net ca modalitate de promovare, crearea de profile pe forumuri.
Ajuta la ceva? in conditiile in care doar creezi profilul fara a scrie pe forum.
Am vazut pe net ca modalitate de promovare, crearea de profile pe forumuri.
Ajuta la ceva? in conditiile in care doar creezi profilul fara a scrie pe forum.
Daca faci cateva si esti activ pe toate, da, daca doar le generezi cu ajutorul unui programel (xrumer sau mai stiu eu ce porcarie) atunci vei fi penalizat...
consider ca o mai mare putere (legat de forumuri) o considera link-ul la semnatura si multe posturi (aici nu ma refer la spamuri) , daca sunt dofollow
Daca forumurile sunt de autoritate mare, s-ar putea sa aiba si doar profilele cat de cat efect.
Dar cel mai bine este sa poti fi si activ pe ele.
Eu am observat cateva site-uri din RO (pe nisa de tigari electronice in special) care s-au ridicat cu linkuri din profile de forumuri (in cantitati destul de mari si foarte probabil cu pachete fantoma de la indieni), dar respectivii au mari probleme dupa ultimile update-uri.
Eu sunt de parere ca sunt bune forumurile sunt dedicate nisei tale sau sunt generaliste cu autoritate mare, si , bineinteles nu iti faci contul si il lasi sa moara pe acolo fara sa postezi fii activ
Daca sunt forumuri mari, populate si cu atat mai mult dofollow, te ajuta foarte mult promovarea prin intermediul semnaturii. Majoritatea pe asta merg.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)