Pai zi asa Pacolino, bineinteles ca trebuie cratima. Chiar Google spune asta clar si raspicat, mi se pare ca in Webmaster Guidelines.
Lumea isi da cu parerea despre domeniu pentru ca acolo exista pareri impartite.
numele de domeniu este inclus in URL , daca intrebarea facea stricta referire la ce este dupa .tld trebuia specificat
in cazul asta ( cand nu vb de numele domeniului ) cratima trebuie folosita mai ales pentru keywordurile nonenglish pentru care google poate avea intelesuri diferite, chiar si pentru cele in engleza uneori
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
si daca i-l scrie legat e vre-o problema?Voi chiar credeti ca, conteaza cratima asa mult.google le citeste exact la fel chiar daca pui- sau lasi simplu este parere personala.am linkuri de jumtate de metru pe primu loc din 6.020.000 si are o lungime de jumatate de ecran.Parerile sunt inpartite eu vb din experienta cat de cat.Se zice ca fiind mai scurt e mai bine ,gresit nu in orice situatie....pot da sute de exemple ca lumea se inseala chiar si cei intelepti.Seo din ce vedem Nu MAi este ce a fost ...nimeni nu poate spune exact cum poti urca un site (inainte da)acuma in nici 1-un caz.Cand analizezi prea mult risti sa pierzi unele aspecte.Pe Google nimik nu mai este sigur.Si emag a urcat din cauza ratei de conversie care este foarte mare.Google urca acuma site-uri utilizand si analisticul lor,si cel mai important recomandarile,degeaba scrii articole comerciale sa stii ca,google le vede... De ce nu va intrebati de ce directoarele de articole nu urca la pagerank decat foarte greu si alte siteuri care se scriu articole pe ele au rank 6-7.Pe directoare de articole sunt publicate mai multe fata de siteurile celelante...Google ai see you
Noi incercam sa ne adaptam macar cat putemdaca putem pe tema asta vor fi discutii forever.Deci url lasa-l cum vrei tu...
Ultima modificare făcută de scoopo; 19th August 2012 la 19:24.
utilizatorii cu vechime sa o ia pe ulei????)) tare asta
sergiuliano eu am crezut ca am formulat clar intrebarea "Cat de mult influenteaza URL-urile categoriilor dintr-un site?" , se pare ca a fost totusi putin ambigua, asa m-a dus capul sa o formulez![]()
Ultima modificare făcută de pacolino; 19th August 2012 la 21:58.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)