Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Intrebare 2P - nu inteleg eu bine?

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit Intrebare 2P - nu inteleg eu bine?

Am revenit pe 2Parale, a doua oara, cu ideea de a deschide finalmente un cont de advertiser.

Din nou, vad o fraza care ma blocheaza complet:

Campaniile se activeaza o singura data pe luna, in data de 10.

Data de 10 a trecut. Chiar trebuie sa astept acum 3 saptamani pentru a putea activa o campanie? Jesus, nu se poate asa ceva.... Daca Adwords te-ar pune sa astepti pana o luna ca sa-ti activezi o campanie... erau falimentari de mult.

Inca ma gandesc ca nu am citit bine, sau nu inteleg eu ceva. As aprecia un ajutor de la cei care cunosc sistemul 2P.

Merch este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    333
    Putere Rep
    28

Implicit

Asa e, campaniile se activeaza pe data de 10. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa faci demersurile administrative si tehnice inainte, tocmai ca atunci cand se da start la cererile de aprobare ale afiliatilor sa fie totul in regula si sa se poata inregistra imediat comisioane.

Plus ca cei de la 2Parale privesc relatia cu advertiserii pe termen lung. Nu merge comparatia cu Adwords, ci mai degraba cu pregatirea unui eveniment, participarea la un targ ...

Despre ce nisa e vorba, daca se poate?

emm
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de Merch Vezi Post
    cei de la 2Parale privesc relatia cu advertiserii pe termen lung. Nu merge comparatia cu Adwords, ci mai degraba cu pregatirea unui eveniment, participarea la un targ ...
    Asta inteleg, e vorba de afiliere si nu de PPC. Totusi mi s-ar parea mult mai logic sa fie aprobate macar de 2 ori pe luna.

Citat Postat în original de Merch Vezi Post
    Despre ce nisa e vorba, daca se poate?
    Mai multe nise, destul de diferite. Pentru inceput, materiale de constructii, articole electrice, unelte, lucruri de acest gen.

Vor fi si alte nise, orientate catre produse mai generale/retail, dar mai au de asteptat (se lucreaza la proiecte).

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Nu transpira prea serios, nici 10% din cei care aplica nu sunt aprobati, exista niste criterii de selectie.
    Apoi trebuie implementare, testare, un mic training, construirea feedurilor, bannerelor, etc.

Daca iti crapa asa tare sa nu fi inglobat in lansarile obisnuite cu ceilalalti advertiseri acceptati, ai o taxa mica de 1280 lei prin care poti alege ce data vrei tu. ( gasesti aici, jos, Servicii suplimentare ).

emm
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Nu transpira prea serios, nici 10% din cei care aplica nu sunt aprobati, exista niste criterii de selectie.
    Apoi trebuie implementare, testare, un mic training, construirea feedurilor, bannerelor, etc.

Daca iti crapa asa tare sa nu fi inglobat in lansarile obisnuite cu ceilalalti advertiseri acceptati, ai o taxa mica de 1280 lei prin care poti alege ce data vrei tu. ( gasesti aici, jos, Servicii suplimentare ).
    Da, acum am observat. Multumesc de sugestie. In rest, cred ca ai dreptate - implementarea si testarea cu siguranta dureaza ceva.

Ai cumva idee cam care ar fi criteriile, prin care ceilalti 90% sunt respinsi? de curiozitate.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Poti sa discuti cu ei, este gratis.

Merch este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    333
    Putere Rep
    28

Implicit

Astazi au iesit inca 2 magazine din retea, unul care abia si-a facut intrarea acum o saptamana. Mesajul a fost ca din "motive obiective" ...

Iar altul cu ceva vechime, dar probabil pe o nisa care nu se preteaza foarte bine la vanzarile prin marketing afiliat (rochii de seara, de ocazie) si desi sunt sigur ca au o marja serioasa la produse, au preferat sa iasa.

Asadar, pentru toti advertiserii, sfaturile celor de 2parale sunt ca acestia sa-si faca bine calculele, sa vada ce comision pot oferi, sa aiba rata de conversie decenta si sa intre intr-un parteneriat pe termen lung.

Pentru mine ca afiliat e important ca magazinele sa nu incerce sa dea tunuri, sa intre in retea, sa inceapa sa fie promovati de afiliati, sa aiba bannere, produse din feeduri, linkuri, clickuri din ce in ce mai multe si apoi sa iasa, bucurandu-se de un boost de vizibilitate.

Advertiserii tb sa-si faca bine calculele, inclusiv cele pe care le presupune derularea unui program de afiliere, chiar si printr-o retea (de exemplu cele cu affiliate managerul in cazul celor mari).

emm
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Am incercat mai demult sa fac propriul sistem de afiliere, fara succes.

Motivul principal (dincolo de asteptata neincredere by default) a fost neintelegerea afacerii, care ii determina sa considere din start ca nu vor avea comisioane suficiente si ca "visez". Chiar am avut discutii relativ incinse prin PM si email, pe aceasta tema.

Numai ca din pacate nu visez. Buzunarul imi sopteste la ureche, si nu de ieri de azi, ca nu visez. Si am rulat si un test pe situl unei persoane apropiate, care mi-a demonstrat din nou, ca nu visez.

Faza amuzanta este ca am incercat sa ofer inclusiv garantii celor care doresc sa incerce, risk-free (comision platit in avans fara rambursare). Tot degeaba, ba mai mult m-am trezit facut cu ou si otet. Probabil isi inchipuie ca: Ori sunt fraier si ma las jumulit de bani, ori sunt neexperimentat, ori ceva e putred pentru ca nimeni nu ofera asa ceva.

Din pacate, se inseala la toate punctele - am incercat doar sa le ofer ocazia de a face impreuna niste bani, si eram pur si simplu dispus sa risc ceva acum, pentru a deschide o colaborare reciproc banoasa, pe termen lung. Eram dispus sa risc, pentru ca vreau sa castig, si incercam sa intind eu primul mana, atunci cand nimeni nu se risca primul in acest sens. Si pot risca pentru ca am de unde. Adica profit, si vreau sa fac mai mult. Si imi folosesc intuitia si experienta, in a evalua persoana cu care discut, cazul in parte, si a minimiza riscul.

Trecand peste experienta neplacuta, cu iz de absurd, am ramas insa cu gandul la potentialul pe care l-ar fi avut un astfel de sistem, in venituri pentru mine cat si pentru afiliati. Mai ales ca nu intervine un tert care sa consume % semnificative din comisioane.

In schimb, eternul Google inghite ca pelicanul, de ani de zile, miile de euro aferenti costisitoarelor sale ad-uri, iar mie imi convine de minune sa le platesc. Doar ca nu gasesc altii dispusi (sa incerce) sa vanda.

In fine, e doar o poveste.

pacolino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th July 2012
    Locaţie
    București
    Vârstă
    44
    Posturi
    65
    Putere Rep
    26

Implicit

Implementarea dureza ceva timp apoi trebuie testata, 1280 ron - taxa pentru grăbiți nu mi se pare mica deloc(cel putin pentru advertiserii mici), in schimb au promotie pe urmatoarele 3 luni la noii veniti.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. nu inteleg eu bine?
    De Krm în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th September 2010, 16:06
  2. Nu mai inteleg nimic
    De CornelB în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th May 2009, 15:02
  3. Nu inteleg un lucru
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 14th April 2009, 09:33
  4. Nu inteleg...
    De Gabriel Puscuta în forumul E-mail SPAM
    Ultimul Post: 14th September 2007, 18:52
  5. Eu nu inteleg ce zice ...
    De florin în forumul Bar, lobby...
    Ultimul Post: 28th December 2006, 21:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.