Printre multele idei de promovare a unui site (ma gandeam ca in Bucuresti puteti vopsi pe caini numele site-ului, ca la cati sunt de multi si cum alearga dintr-un cartier in altu'... ), publicitatea la televizor este cea mai puternica si constanta dintre toate...Nu, Nu la Pro Tv, Antena unde sunt 4000 Euro 30 de secunde, ci la televiziunile locale.
Asa ca vin si intreb : Care vrei sa-ti promovez site-ul la o televiziune locala ?
Iata ideea (oferta) mea : La matinal, dupa "Revista presei", incepe - sa-i zic - "Revista NET" ,unde se va da adresa site-ului tau si cateva date despre el. Partea interesanta este ca spotul va veni separat de asta imediat dupa. idee SPOT :
Barbat, 35 ani...dimineata. Se imbraca la costum, elegant, cravata, diplomat...tot tacamul.Bea cafeaua cu nevasta-sa, pupa copii si iese pe usa (ca si cum ar pleca la serviciu). Nevasta-sa si copii se uita unul la celalalt, si apoi dau fuga in living si cu o viteza uimitoare aranjeaza ceva foarte grabiti, speriati in acelasi timp. Revenim la sot. El nu a plecat. Sta in fata usii uitandu-se la ceas. Dupa 5 minute (se vede liniuta de la secundar pe ceas) intra. Il intampina nevasta, imbracata la costum si ea, ochelari (ca o adevarata secretara...), copii ii iau servieta...si el intra in living...Ce schimbari se facusera ....NIMIC...Doar un laptop pe masa, el se aseaza si se apuca de tastat.
La sfarsit, o voce al la "Pro fm", spune : "Sunt multe moduri de a promova o afacere de succes. Invata sa fi primul cu afacerea ta... seopedia.ro te ajuta"
Astept Propuneri de afaceri !
PS. Va rog nu dati cu pietre......azi am logoree, si n-am cu cine vorbi...d-aia turui atat.

, ca la cati sunt de multi si cum alearga dintr-un cartier in altu'... ), publicitatea la televizor este cea mai puternica si constanta dintre toate...Nu, Nu la Pro Tv, Antena unde sunt 4000 Euro 30 de secunde, ci la televiziunile locale.
) intra. Il intampina nevasta, imbracata la costum si ea, ochelari (ca o adevarata secretara...), copii ii iau servieta...si el intra in living...Ce schimbari se facusera ....NIMIC...Doar un laptop pe masa, el se aseaza si se apuca de tastat.
, spune : "Sunt multe moduri de a promova o afacere de succes. Invata sa fi primul cu afacerea ta... seopedia.ro te ajuta"
...azi am logoree, si n-am cu cine vorbi...d-aia turui atat.
Răspunde cu citat

?
Fain topicul si restul, dar poate nu de "Metode de promovare"; te bine-dispune zdravan, oricum.
)))