cristi g, adica daca le consum mult reziliaza abonamentul indiferent daca am platit inainte pentru 6 luni? (la claus.ro) inca ceva, scrie "500 MB spatiu pe disc". spatiul asta e pe luna, ori pe cat timp e abonamentul?
cristi g, adica daca le consum mult reziliaza abonamentul indiferent daca am platit inainte pentru 6 luni? (la claus.ro) inca ceva, scrie "500 MB spatiu pe disc". spatiul asta e pe luna, ori pe cat timp e abonamentul?
de ce ai pune poze de 5mb?!
Director de articole -> articole.pro
am primit negativ pentru ca?!
Exista poze si de 50 mb, dar de la nivel de incepator in sus, folosesti orice forma de optimizare a serverului sa nu omori capacitatea si banda serverului.
Singurele exceptii sunt siteurile dedicate fotografiei, dar si acolo exista solutii de externalizare.
@polooradea:Initial ar trebui sa primesti o notificare legata de consumul excesiv de resurse dupa care, daca situatia persista, ti se va suspenda contul. Mai departe, fiecare are sistemul de lucru.adica daca le consum mult reziliaza abonamentul indiferent daca am platit inainte pentru 6 luni?
Cei 500MB spatiu, nu vad de ce ai putea sa ii interpretezi altfel decat exact asa cum scrie acolo. Ai "atata" spatiu in care poti sa iti 'depozitezi' fisierele tale, inclusiv emails. Daca ar fi lunar, ar insemna ca dupa cele 6 luni sa ajungi la 3GB HDD ?
@RoxanaN: ai primit negativ pentru ca "de-aia"
..desi intrebarea ta a fost corecta. Sa spunem ca da, vrea sa faca un site pentru foto, unde omul sa isi expuna creatiile insa, aici intervine balanta dintre "vreau" si "imi permit".
Daca vrea neaparat sute de poze a cate 5 Mb, cu siguranta exista solutii insa nu pe 3 lei.
Stii cand se gandesc "unii" la asa ceva ? Cand se trezesc cu contul suspendat, si poate nici atunci. Daca majoritatea ar gandi ca tine, viata ar fi mai colorata. Thumb up !... sa nu omori capacitatea si banda serverului.
--
PS: orice minus poate fi urmat de un plus![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Dar la Hostgator sa gandit cineva?
Poti lua host de la hostico.ro cu doar 0,99E/luna . Eu ii folosesc pentru 2 siteuri de ale mele si nu am avut probleme niciodata. Iar partea cea mai tare este ca suportul este foarte bun, rezolvand orice problema din partea lor sau din partea mea.
Confirm ! Insa si Gazduire web, Gazduire Demo, Servere Virtuale (VPS), Colocare Server, Web Design ofera pret/calitate buna mai ales ca este un membru al nostru si ofere servici si suport bun!
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)